Jegyek

Petronas Yamaha: „A Dorna keményen dolgozik az Európán...

MotoGP
Petronas Yamaha: „A Dorna keményen dolgozik az Európán kívüli versenyeken”
2020.06.18. 16:58
A csapatfőnök Razlan Razali soknak találja az idei MotoGP-naptár európai versenyeit, ugyanakkor bízik benne, hogy a kontinensen kívül is lesznek futamok.
 
A gyorsaságimotoros-világbajnokság nemrég adta ki a hivatalos 2020-as versenynaptárát, amiben egyelőre csak európai hétvégék szerepelnek, viszont Carmelo Ezpeleta és a Dorna javában dolgozik azon, hogy minél korábban kiderüljön, hogy más földrészekre is eljut-e a MotoGP mezőnye. Ezt a Petronas Yamaha csapatfőnöke, Razlan Razali is reméli:

„Az európai versenyek soknak tűnnek, de a Dorna keményen dolgozik azon, hogy július végére kiderüljön, hogy Európán kívül lesznek a versenyek, így megvan az esély arra, hogy el tudunk jutni Amerikába, Argentínába, Thaiföldre vagy éppen Malajziába” – idézi a maláj szakembert a Crash.net szakoldal. „Tekintettel arra, hogy mennyit tudtunk haladni az elmúlt hét hétben, rengeteg pozitív dolog történt.”

„Amikor végre visszatérünk a versenyzéshez, meglehetősen másképp fog kinézni minden a pályán. Az első versenyek nézők nélkül lesznek megtartva, és a paddockban is kevesebb ember lesz, mint azelőtt. Aztán pedig reméljük, hogy valamikor visszatérünk a normál kerékvágásba, most viszont még a korlátozásokkal kell kibékülni.”


Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: