Jegyek

„Pol tudja, hogy kihívás elé állíthatja Marquezt”

MotoGP
„Pol tudja, hogy kihívás elé állíthatja Marquezt”
2020.06.30. 20:19
A Tech3 KTM csapatfőnöke, Herve Poncharal bízik benne, hogy Espargaro fel tudja venni a harcot Marc Marquezzel.
 
Miután nemrég kiderült, hogy Pol Espargaro az idei MotoGP-szezon végén távozik a gyári KTM alakulatától, szinte biztos, hogy a Repsol Hondához igazol a nyolcszoros bajnok Marc Marquez mellé. Espargaro korábbi csapatfőnöke, Herve Poncharal reméli, hogy a spanyol nem második számúnak igazol a Repsolhoz – szavait a Crash.net szakoldal idézi:

„Pol mélyen belül tudja, hogy kihivás elé tudja állítani Marcot. Ő egy hihetetlen személyiség, mindig keményen küzd és pozitív is, mi pedig örültünk, hogy végre gyári versenyzőként van nálunk. Először nem is tudtam, mit gondoljak erről, de Pol nagyon boldog volt az új szerepkörével, és a KTM nagyon sokat köszönhet neki.”

„Emellett sokat fejlődött, plusz érdekes lesz látni, mire megy majd a Hondával – ami nem mondom, hogy hasonló a KTM-hez – de eléggé közel áll a specifikáció és a vezetési stílus terén is. Marc mellett kezdte a karrierjét még fiatalként, szóval nagyon jól ismeri őt, és mindig segítették egymást egészen a MotoGP-ig. Ennek a két srácnak összefonódott a karrierje. Most pedig mind a ketten ugyanabban a csapatban, ugyanazon a motoron, és ugyanazzal a csapattal versenyeznek, hasonló versenyzési stílussal. Tudjuk, hogy ott Marc az elsőszámú jelenleg, de Pol is ott lesz. Ugyan erre várni kell 2021-ig, de nagyon érdekes lesz látni a 93-as és a 44-est ugyanazon a motoron egymás ellen küzdeni.”


Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: