Jegyek

Quartararo dobogóra akar állni Misanóban

MotoGP
Quartararo dobogóra akar állni Misanóban
2020.09.08. 20:34
A francia motoros kicsit elveszett az elmúlt három versenyhétvégén, Olaszországban viszont minimum a pódium a célja.
 
Fabio Quartararo remekül kezdte a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2020-as szezonját, a francia motoros az első két jerezi versenyen Spanyolországban győzni tudott, utána azonban a pontszerzés is igencsak nehezen jött össze. A MotoGP következő fordulója az olaszországi Misanóban kerül megrendezésre, ahol Quartararo szeretne már végre jól teljesíteni:

„Újra dobogós helyezéseket és sok pontot kell szereznünk a következő versenyeken a motorhoz jobban illeszkedő pályákon” – idézi a Petronas Yamaha versenyzőjét a Crash.Net szakoldal. „A célunk az, hogy körülbelül úgy érezzük magunkat a motoron, mint az első két jerezi versenyen. Tavaly Misanóban volt az első alkalom, amikor az utolsó körig harcban voltunk a győzelemért, szóval most ezt megpróbáljuk megismételni a következő két vasárnapon. Misano az egyik kedvenc pályám, mert mindenből van benne egy kicsi: gyors és lassú kanyarok, jobbra-balra. Kíváncsi vagyok, hogy az újraaszfaltozás után hogyan működnek a dolgok, és a körülmények mennyit változtak 2019-hez képest.”

„Ez egy csodálatos pálya, és egyúttal itt van a kedvenc kanyarom az egész naptárban, a Curvone. A hátsó egyenesbe hatosban érkezel meg, majd szinte gurulsz, kis fék, majd amilyen hamar csak lehet, már adod is a gázt. Alig várom már, hogy itt versenyezzek.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: