Jegyek

Quartararo és Morbidelli is bizakodva várja a misanói...

MotoGP
Quartararo és Morbidelli is bizakodva várja a misanói futamot
2020.09.12. 21:46
Az olasz ráadásul hazai pályán még jobban szeretne bizonyítani.
 
Fabio Quartararo egészen erősnek tűnik a San Marinó-i nagydíj hétvégéjén, azonban végül csak a harmadik rajthelyet érte el a kvalifikáción. Ennek ellenére azért a futamot tekintve bizakodó. Szavait a Crash.net szakoldal idézi: „Tavaly is jól éreztem magam a harmadik szabadedzésen, aztán az időmérőn nem éreztem jónak a motor elejét, ahogyan most sem. Ezen a pályán gyors kanyarok vannak, és ha nem érzel rájuk, akkor annyi az egykörös tempódnak. Ennek ellenére örülök, mert jó, hogy meglett az első sor. Tavaly is innen indulva diktáltam jó tempót, úgyhogy remélhetőleg most sem lesz gond ezzel.”

„Három rossz verseny után nagyon jó érzés, hogy elfoglaltuk az első négy helyet, még akkor is, ha nem én nyitom ezt a sort. Örülök, hogy a Yamahában van annyi potenciál, hogy újra a győzelemért harcoljunk. Számomra fontos, hogy lássam a motor teljesítményét. Arra viszont figyelnünk kell, hogy Jack ötödik volt, és az első kanyarig konkrétan így egy rakéta ellen kell harcolnunk. Fontos, hogy ne bukjunk sok időt, mert láthatólag a versenytempónk erősebb a többiekénél, pláne a verseny közepétől kezdve.”


A második legjobb időt futó Franco Morbidelli mindent bele fog adni, hogy erősen szerepeljen holnap: „Jó érzés, hogy az első sorban lehetek a hazai nagydíjamon. Három héttel ezelőtt nagyon más volt a helyzet, de most végre kifizetődik a sok munka. Az időmérőre sokkal közelebb kerültem Vinaleshez és Quartararóhoz, és ez elég jó hír. Remélem, hogy holnap tudok még javítani a tempómon, mert erősebbnek érzem magam, mint tavaly. Úgy érzem magam, mint Brnóban és Jerezben. Mivel ez a hazai nagydíjam, így megpróbálok egy kis extrát beleadni a versenyen, aztán holnap meglátjuk, hogy ez mennyit ér.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: