Jegyek

Quartararo még nem érzi olyan jól magát, mint Jerezben

MotoGP
Quartararo még nem érzi olyan jól magát, mint Jerezben
2020.09.11. 21:21
A francia viszont azért elmondta, hogy alakul a dolog.
 
Fabio Quartararo Jerez óta először ismét kifejezetten erősnek tűnik, pláne azután, hogy behúzta a délutáni második szabadedzést. A francia így értékelt a Crash.net szakoldalnak: „Nagyon jó motorunk van, de egyelőre nem érzem magam olyan jól, mint Jerezben. A Yamaha nagyon keményen dolgozik, de a következő két versenyen jobb helyzetben lehetünk, és remélhetőleg Barcelonában is. Magabiztos vagyok, pedig nem tökéletes a csomagunk. Ettől függetlenül fontos, hogy higgyük a mérnökökben. Nincsenek újdonságok a motoron, de fontos, hogy újra meglegyen az az érzés, amely Jerezben volt.”

 „Az első nap jól sikerült, mert az elmúlt hónap szenvedései után végre jól alakulnak a dolgok, de ez a pályának is köszönhető. Örülök, hogy újra versenyezhetek, és erős az egykörös, valamint a versenytempóm is. Mindenképpen szerettem volna első lenni, mert rég volt már a nevem a tabella elején. 25 körön át használtam egy hátsó abroncsot, aztán az új gumival egyből gyors tudtam lenni. Ezen a pályán Maverickkel kell leginkább számolnom, mert nagyon erős, viszont más abroncsokkal próbálkozik. Elég vicces a helyzet, mert azonos motorral megyünk, és mégis más irányba mentünk el.”


A petronasost megkérdezték a Spielbergben tapasztalt fékhibákról, de igyekezett elmenekülni a téma elől: „Nem mondhatok semmit, de ez tényleg fontos számunkra a folytatást illetően.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: