Jegyek

Quartararo: „Semmi nem fog történni, ha győzelem nélkül...

MotoGP
Quartararo: „Semmi nem fog történni, ha győzelem nélkül kerülök a Yamahához”
2020.06.21. 14:16
A francia versenyzőt nem fogja rosszul érinteni, ha úgy versenyzik a hangvillásoknál, hogy még nem állt a dobogó legfelső fokán.
 
Fabio Quartararo 2019-ben csatlakozott a MotoGP mezőnyéhez a Petronas Yamaha csapatával, és rögtön meg is mutatta mekkora potenciál rejlik benne: jó pár alkalommal küzdött a győzelemért a szezon során újoncként (ami még nem jött össze), és a nyolcszoros világbajnok Marc Marquez egyik legfőbb kihívójává lépett elő. Az eredmények meg is hozták a gyümölcsét, 2021-től már a Yamaha gyári alakulatánál fog versenyezni Maverick Vinales csapattársaként. Bár győzelem még nem áll a neve mellett, Quartararo nem sieti el a dolgokat:

„Nem fog rosszul érinteni, ha úgy kerülök a Yamahához, hogy nincs még győzelmem, mivel minden alkalommal a legjobbamat nyújtottam.  Ha pedig így fog megtörténni, akkor majd nyerni fogok. Az eddigi életem során még soha nem dolgoztam olyan keményen, mint most, és nincsenek kétségeim a képességeimmel kapcsolatban, de nyilván a MotoGP-ben nyerni óriási dolog lenne. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, de semmi sem fog történni, ha győzelem nélkül kerülök fel a gyári Yamahához” – idézi Quartararo szavait a Motorsport.com szakoldal.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: