Jegyek

Rossi „Brno mindig is különleges volt számomra”

MotoGP
Rossi „Brno mindig is különleges volt számomra”
2020.08.06. 11:08
Az olasz reméli, hogy ezen a hétvégén is versenyképes lehet.
 
Valentino Rossi több, mint egy év kihagyás után állhatott dobogóra az Andalúz Nagydíjon, és láthatóan emiatt nagyon lelkes lett, ráadásul úgy tűnik, hogy nagyon várja már első 125 köbcentis sikerének helyszínét, ahol ismét szeretne versenyképes lenni (és talán megszerezni királykategóriás karrierje 200. dobogós helyezését). Szavait a Crash.net szakoldal idézi:

„Brno mindig is különleges volt számomra, hiszen még 1996-ban a 125-ösöknél itt szereztem meg az első győzelmemet, és ezt sosem felejtem el. Normál helyzetben fantasztikus szokott lenni a hangulat ezen a pályán, de sajnos most nézők nélkül versenyzünk. Ettől még ez egy remek helyszín, és imádom a pálya vonalvezetését. Igyekszem mindent beleadni, hogy szórakoztassam az otthonülő szurkolókat. Nagyon örülök neki, hogy az előző versenyen dobogós lettem, és az a célom, hogy ezúttal is versenyképes legyek.”

Maverick Vinales eközben szeretne ismét a győzelemért harcolni: „Optimista vagyok a szezon folytatását illetően. Összességében mindkét jerezi futam jól sikerült, mert a motor extrém hőségben is remekül működött, korábban pedig nagyon szenvedtünk emiatt. Izgatottá és kíváncsivá tesz az, hogy Brnóban mit érhetünk el. A csapatom remek munkát végzett, és jó útón haladunk, így remélhetőleg jó eredményeket érhetünk el a következő három futamon. Brno az egyik kedvenc pályám, és mivel a Monster Energy szponzorálja a nagydíjat, így különösen fontos lenne, hogy az élen harcoljunk a győzelemért.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: