Jegyek

Rossi erősnek érezte magát Brnóban, Vinales nem érti, mi...

MotoGP
Rossi erősnek érezte magát Brnóban, Vinales nem érti, mi lehetett a probléma
2020.08.10. 19:09
Míg Rossi úgy érzi, egyre javul a teljesítménye, csapattársa nem érti, miért szenvedett ennyire a brnói futamon.
 
A gyári Yamaha felemás hétvégén van túl, míg Valentino Rossi az ötödik helyen ért célba, Maverick Vinales csupán a 14. pozíciót érte el. A „Doktor” úgy érzi, jó versenyt teljesített, és javult az előző hétvégéhez képest, egyedül az időmérős teljesítménye miatt nem harcolhatott a dobogóért. Rossi szavait a Crash.Net idézi:

„Jó versenyünk volt ma. A második jerezi futamon ugyan dobogós lettem, de ma a negyedik sorból rajtoltam, és a teljesítményem összességében jobb volt. Jól éreztem magam a motoron, a verseny elejétől a végéig erős voltam. Kár, hogy volt pár hiba az időmérőn, ha egy sorral előrébb rajtolhattam volna, akkor lehet, elcsípem a dobogót. De mindenesetre jó versenyem volt, amit nagyon élveztem.”

Rossi csapattársa, Maverick Vinales a 14. helyen végzett a brnói versenyen, a spanyol az egész futamon szenvedett, szavait a Motorsport.com idézi: „A verseny elejétől rengetegszer kipörgött a kerék, lehetetlen volt motorozni. És körről körre rosszabb lett, nagyon veszélyes volt. A 14. hely volt a legjobb, amit elérhettem, de még így is szerencsém volt, mert két pontot szereztem. Egész hétvégén a gumikkal szenvedtem, nem értem, hogy a bemelegítőn második voltam, a versenyen meg 14. lettem. Ami fontos, hogy pozitívnak kell maradni. Továbbra is keményen kell dolgoznunk és tovább kell fejlődnünk. Már elég információja van a Yamahának, hogy megoldja a problémát, mert Ausztriában is hasonló lesz a helyzet.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: