Jegyek

Rossi: „Jó érzés látni a frissített versenynaptárt”

MotoGP
Rossi: „Jó érzés látni a frissített versenynaptárt”
2020.06.12. 16:18
A „Doktor” megkönnyebbülten érzi magát, miután a MotoGP kiadta a frissített 2020-as versenynaptárát.
 
Valentino Rossi 25. szezonjára készül, melynek elkezdésére még júliusig biztosan várnia kell. A legfrissebb naptár szerint, július 19-én indul a 2020-as bajnokság a jerezi aszfaltcsíkon. Az olasz, kilencszeres világbajnok megkönnyebbülten érezte magát, amikor meglátta az legújabb naptárt, és nagyon várja már, hogy ismét a Yamahájára üljön.

„Szerintem mindenkinek jó érzés látni a frissített versenynaptárt, megkönnyebbülés a csapat és a szurkolók számára is.” – idézi Rossi szavait a Crash.Net. „Az otthon töltött idő nehéz és furcsa szituáció volt, de működött, és úgy gondolom, ettől még jobban várja mindenki a versenyzést. Nagyon hiányzott, hogy motorozhassak az M1-gyel. Érdekes lesz látni, hogyan állunk, mert rengeteg idő eltelt a legutóbbi teszt óta. Természetesen mindent beleadunk, hogy az élen legyünk, és okot adjunk a nézőknek, hogy kövessék a versenyeket és szurkoljanak nekünk.”

Rossi jelenleg a folytatást fontolgatja és a Petronas Yamaha csapatával tárgyal 2021-ről, a korábbi hírek hallatán pedig elképzelhető, hogy hamarosan megszületik a megállapodás a felek között.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: