Jegyek

Rossi közel áll a petronasos megállapodáshoz

MotoGP
Rossi közel áll a petronasos megállapodáshoz
2020.06.09. 15:55
Az olasz versenyző elvileg a tárgyalások utolsó fázisába ér lassan.
 
Egy ideje a Ducatiról és Hondáról szóló pletykák uralják a MotoGP híreit, így egy kicsit elterelődött a figyelem Valentino Rossi és a Petronas Yamaha tárgyalásairól, azonban most kaptunk néhány információt. Előtte azonban Fabio Quartararo arról nyilatkozott a Motorsport.com szakoldalnak, hogy szerinte miért lenne jó választás a kilencszeres világbajnok az ő jelenlegi csapatához igazolni: „Ez egy nagy család. Én magam száz százalékosan a feladataimra tudok itt koncentrálni. Ha tíz órát kell egyfolytában dolgozni, az se gond. Szinte mindig várom, hogy folytassuk a fejlődést, így azt mondom, hogy a profizmus és a jó hangulat a csapat legnagyobb erényei. Nem tudom, hogy egy gyári csapat milyen, de kétlem, hogy ott profibb lenne a hozzáállás.”

A francia megemlítette előző szezonját is: „Tavaly a motorom kezdetben gyengébb volt, mint a többieké, és nem kaptam meg a legfrissebb lengővillát sem, így fokozatosan kellett kiérdemelnem a jobb motort. A célom az volt, hogy megmutassam: igenis közel vagyok az élmezőnyhöz, és néha el is tudom kapni a legjobbakat.”

Az SRT csapatfőnöke, Razlan Razali pedig arról beszélt egy maláj oldalnak, hogy szépen lassan a tárgyalások utolsó fázisába érnek a „Doktorral”, és eddig elég pozitívan haladnak a tárgyalások. Szavait a Crash.net szakoldal idézi: „Jól állnak a dolgok. Ha sikerül megegyeznünk, akkor már a tárgyalások utolsó fázisa jöhet. Egyelőre viszont még semmi sem biztos, de remélhetőleg még július előtt tudni fogjuk a végeredményt. Valentino Rossi nem egy átlagos motoros, így elég sok dologról kell tárgyalnunk vele, ezért lesz is egy videokonferenciánk a közeljövőben. Tudni szeretné, hogy a csapat mit vár tőle. Én egyelőre azt mondanám, hogy stabilitásra lenne szükség. Ezekben a nehéz időkben csak ez lehet a lényeg. Elképesztően megtisztelő lenne az, hogyha tőlünk vonulna vissza.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: