Jegyek

Rossi: „Szinte biztos, hogy maradok”

MotoGP
Rossi: „Szinte biztos, hogy maradok”
2020.07.16. 08:50
Az olasz legenda elmondta, hogy már csak néhány kis részletben kell megállapodnia az SRT-vel.
 
Annak ellenére, hogy hónapok óta pletykálják, hogy Valentino Rossi már aláírta szerződését a Petronas Yamahával, és biztosan maradni fog a MotoGP-ben, a kilencszeres világbajnok most elmondta, hogy ez az információ nem igaz, viszont vélhetően már nem kell sokat várni arra, hogy hivatalos is bejelentsék a maradását. Az olasz szavait a MotoGP hivatalos oldala idézi:

„Nem igaz, hogy aláírtuk a szerződést, de már nagyon közel állunk hozzá. Szeretnék maradni, úgyhogy 99%, hogy náluk fogok versenyezni 2021-ben. Még néhány részletet át kell beszélnünk arról, hogy kivel fogok dolgozni. Sok ideig tart pontosan megtervezni a csapat pontos felállását.”

„Nagyon jó érzés volt visszaülni a motorra. Délelőtt kicsit jobban éreztem magam, ezért is mentem akkor rá a gyorskörökre. Összességében a legjobb körömmel ott lettem volna a legjobbak között, így elégedett vagyok. Délután kipróbáltam egy másik gumit, amivel viszont sajnos szenvedtem, és nem találtam igazán a tempót. Egyelőre nem tetszik a motor egyensúlya, így tovább kell dolgoznunk rajta”
- mondta a szerdai tesztről a Motorsport.com által idézett nyilatkozatában.

Fotó: Yamaha Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: