Jegyek

Sainz izgatottan várja, hogy Leclerc kihívója legyen

F1
Sainz izgatottan várja, hogy Leclerc kihívója legyen
2020.08.20. 17:25
A spanyol készen áll a ferraris időszakra, és arra is, hogy megdolgoztassa az ifjú monacóit a pénzéért.
 
Miután májusban kiderült, hogy hat közös év után a Ferrari és Sebastian Vettel szakítanak egymással, a maranellóiak mindössze két nappal ezt követően bejelentették, hogy a spanyol Carlos Sainz veszi át a négyszeres világbajnok helyét. Sainz tudja, hogy nehéz lesz felvennie a harcot Charles Leclerc-rel, de pontosan ez motiválta a legjobban, amikor aláírta a kontraktust - szavait a planetf1.com szakoldal idézi: 

„Tudom, hogy újba fogok belevágni, és ő már két éve a csapatnál vezet, mikorra én megérkezem, jól ismeri a csapatot és az autót is. Voltam már máskor is ilyen helyzetben, például a Renault-nál, amikor én mentem Nico Hülkenberg mellé. Nyilvánvalóan időbe fog telni, mire megismerek mindenkit, kihozom az autóból a maximum és otthon érzem magam, de tudom milyen. Nem lesz könnyű, különösen Charles tehetsége mellett, aki az utóbbi időben nagyszerűen ment. Kiváló versenytárs, de ez hozott lázba a legjobban, amikor aláírtam a szerződést.”

Sokan megkérdőjelezik a 24 éves versenyző döntését, mondván, hogy a Ferrarihoz igazolással csak elrontotta a karrierjét, de Sainz tudja, hogy mire kötelezte el magát: „Lehet, hogy ez nem egy hosszútávra szóló szerződés, hanem csak két éves, de ez elég arra, hogy beilleszkedjek a csapatba és mindent elölről kezdjek. Tény, hogy a Formula-1-ben a jó időben kell lenned jó helyen, és remélhetőleg jó döntést hoztam a jövőmet illetően. Egy nagyszerű alakulat tagja leszek, és alig várom már, hogy hogyan alakulnak majd a dolgok a Ferrarival, és hogy a benyomásaimmal mindenben segítsek, amiben tudok.”

Fotó: McLaren / Twitter
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: