Jegyek

Stoner szerint szomorú, hogy Rossi egy szatellit csapatnál...

MotoGP
Stoner szerint szomorú, hogy Rossi egy szatellit csapatnál versenyezhet
2020.06.23. 19:00
A volt MotoGP versenyző szerint nem jó döntés, hogy a „Doktor” folytatni akarja.
 
Casey Stoner, kétszeres MotoGP világbajnok szerint nem jó döntés az, hogy Valentino Rossi egy szatellit csapatnál akarja folytatni. Az ausztrál versenyzőnek pályafutása során, egyik legnagyobb ellenfele volt a „Doktor”, és Stoner szerint rossz látni azt, hogy egy olyan versenyző, aki régen mindig a győzelemért küzdött, és akit mindenki le akart győzni, most a gyengeség jeleit mutatja.

„Szerintem, ha hamarabb abbahagyta volna, akkor komolyabb hagyatéka lenne, bár így is lesz” – idézi Stoner szavait a Motorsport.com szakoldal. „De most legyőzhetőnek tűnik. Szomorú látni, hogy egy olyan versenyző, akit mindenki a csapatába akart és egy vagyont fizetett volna neki, egy szatellit csapatban versenyezzen. Szerintem megvan még benne a potenciál, hogy jó eredményeket érjen el, és néhány győzelmet szerezzen a jövőben. De nem jó látni, hogy már nem olyan fenyegető a dobogós pozíciókat tekintve, mint régen.”

Stonert még arról is kérdezték, hogy szerinte képes lenne-e arra, hogy legyőzze Marc Marquezt, az ausztrál pedig a következőket mondta: „Mindig ezt kérdezik tőlem. Legyőzhetném-e Marcot pár versenyen? Igen, ha megnézzük, hogy Dovinak, Lorenzónak, Valentinónak, Pedrosának sikerült, akkor nekem miét ne. De ha egy egész bajnokságot nézek, főleg az elmúlt pár évben, akkor nagyon kiegyensúlyozott Marc, elhagyta pár gyengeségét, és nagyon nehéz őt legyőzni.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: