Jegyek

Tarquini elégedett az új Hondával az első teszt után

WTCR
Tarquini elégedett az új Hondával az első teszt után
2012.08.03. 13:24
A 2009-es túraautó-világbajnok Gabriele Tarquini a héten próbálhatta ki először az új Honda Civic S2000-et az olaszországi Vallelungában. Az első benyomások megszerzése után az olasz pilóta elégedetten nyilatkozott az autóról, amelyet a jövő évtől kezdve vezet majd a WTCC-ben.
 
„Vicces, de annak ellenére, hogy korábban soha nem vezettem még az új Civicet, amint beszálltam, azonnal éreztem, hogy egy Hondában ülök. Az autó precíz, a motort nagyszerűnek érzem, de ez még csak az első teszt volt versenypályán, szóval sok mindenen kell még dolgoznunk” – mondta el Tarquini Honda sajtóanyagában.

„Az egész csapat számára nagyon érzelmes pillanat volt látni a Hondát a pályára gurulni. Mindenkire nagyon büszke vagyok, amiért ennyi munkát elvégeztek ilyen rövid idő alatt. Mindenki fáradhatatlanul dolgozott, hogy ez a nap eljöjjön, és az autó és a motor nem teljesített rosszabbul, mint vártuk” – nyilatkozta Alessandro Mariani, a Honda Racing Team JAS csapatfőnöke.

A csapat további két tesztnapot fog teljesíteni Európában, mielőtt bemutatkoznak a WTCC japán fordulóján, Suzukában. „Az első pályatesztek máris sok visszajelzéssel és adattal szolgáltak, de az út még hosszú az októberi suzukai versenyig” – mondta Mariani.

Tiago Monteiro is jelen volt a teszten, aki szintén megtett néhány kört az autóval, mellyel így ő is túl van az első ismerkedésen.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: