Jegyek

Új elnök került a HRC élére

MotoGP
Új elnök került a HRC élére
2014.04.01. 11:46
A Honda Racing Corporation ma már kiadott egy érdekes sajtóanyagot, ezért ezt az újabb hírt is gyanakodva olvastuk, de ez a bejelentés többszöri átolvasás után is komolynak tűnik. A HRC elnöki posztján Tetsuo Suzukit Yoshishige Nomura váltja, aki 12 év távollét után tér vissza a HRC-hez.
 
Suzuki úr 5 éven át volt a HRC elnöke, most viszont egy új kihívás után néz, és egy újonnan létrejövő Honda részleg csoportvezetője lesz, amely arra hivatott, hogy lenyűgöző motorkerékpárokat gyártson a világ Honda fanatikusai számára. A leköszönő elnök a következő szavakkal adta át utódjának a stafétabotot: „A HRC-nél eltöltött időmben mindig észben tartottam a HRC filozófiáját: ’a motorsporthoz köthető érzelmek a győzelem öröméből, a célok elérésnek öröméből és a részvétel öröméből fakadnak’. Biztos vagyok benne, hogy az utódom, Mr. Yoshishige Nomura ugyanezen értékek mentén fogja folytatni a munkámat.”

Mr. Nomura1985-ben a Honda R&D motorfejlesztő részlegében kezdte pályafutását, az NR750-en, az RC30-on és az RC45-ön dolgozva, mielőtt 1994-ben átment a HRC-hez, ahol 8 évet töltött el az RVF és az RVT motor projektvezetőjeként, illetve a RC211V motor technikai menedzsereként is dolgozott.  

A mai napon 12 év távollét után tért vissza a HRC-hez, immár elnökként, amit a következőképpen kommentált: „Megtiszteltetés, hogy én vehetem át Tetsuo Suzuki szerepét, akinek a nevéhez egy csodálatos korszak fűződik a HRC-nél. Az elmúlt néhány év eredményei magukért beszélnek, és én azért vagyok itt, hogy támogassam és irányítsam a HRC-t abban, hogy fenntartsuk ezt a sikeres és győztes állapotot. Célom, hogy felépítsem a HRC érdekeltségét az Off-Roadban, a World Motocross-ban és a Moto3-ban, és az új Asia Talent Cup-on keresztül növeljem az ázsiai versenytevékenységünket” – mondta el az új elnök, aki végül Marc Marquez és Dani Pedrosa érdemeit is kiemelte a csapat tavalyi és idei katari MotoGP-sikereiben, továbbá a HRC-t immár 20. éve támogató Repsol szerepét is kihangsúlyozta a közös sikerek kapcsán. 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: