Jegyek

Verstappen: „A köridők nem sok mindent árulnak el”

F1
Verstappen: „A köridők nem sok mindent árulnak el”
2020.07.03. 20:48
A Red Bull Racing versenyzői nem aggódnak az első nap után, és úgy érzik, jó hétvégéjük lehet.
 
A Red Bull nagy reményekkel vághatott neki a szezonnyitó osztrák futamnak, hiszen az előző két évben Max Verstappen nyerte a spielbergi versenyeket. A szabadedzések alapján azonban úgy tűnhet, hogy nem igazán a terveik szerint alakulnak a dolgok, ugyan az első szabadedzésen még befért mindkét Red Bull a top10-be, délután már csak a 8. és 13. helyeket foglalták el.

Annak ellenére, hogy az eredmények nem túl biztatók az energiaitalosok számára, a holland a következőt nyilatkozta az első nap után: „Szerintem ez egy jó nap volt.” - idézi Verstappen szavait a Motorsport.com. „A köridők nem sok mindent árulnak el, mert a leggyorsabb körön eltörtem az első szárnyat. De szerintem magabiztosak lehetünk. Mindig vannak dolgok, amiket jobban is csinálhattunk volna, de összességében ez egy jó nap volt, és már várom a holnapot.”

Verstappen csapattársa, Alexander Albon sem aggódik az első két szabadedzés után: „Csak keményen nyomtam a gázt. Főleg versenyeken, az autó több terhelést kap. Most megpróbáltam keményebben nyomni és túlkormányzottá vált az autó. Tudjuk, hogy min kell dolgoznunk. Van pár dolog, a rövid és hosszú etapokon is, amivel még foglalkozni kell, és mindenki más motorüzemmódban ment. Majd holnap kiderül.”

Fotó: Red Bull Content Pool
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: