Jegyek

Vinales: „Furcsa lesz nézők nélkül versenyezni”

MotoGP
Vinales: „Furcsa lesz nézők nélkül versenyezni”
2020.06.12. 16:20
A spanyol versenyző ennek ellenére nagyon várja a szezonnyitót.
 
Maverick Vinales a szezon előtti katari teszten a legjobb időeredményt érte el, ezért ő tűnt a legesélyesebbnek a szezonnyitón. Erre azonban sokkal többet kellett várnia, mint azt sejthette, és örül, hogy július közepén, Jerezben kezdetét veheti a 2020-as világbajnokság. A spanyol szavait a Crash.Net idézi:

„A frissített naptár bejelentése remek hír. Ez olyan dolog, amire mindannyian hosszú ideje vártunk, főleg a rajongók. Szerintem legalább annyira szeretik a sportot, mint mi versenyzők, ezért nagyon hiányozhatott nekik, hogy nézzék a futamokat. Természetesen én is izgatott vagyok, hogy újra vezessem az M1-t, valamint, hogy találkozzak a csapattal. Nagyon rég volt a katari teszt. Ez egy különleges év lesz, és furcsa lesz úgy versenyezni, hogy nincsenek nézők. De a legjobbamat fogom nyújtani, és biztos vagyok benne, hogy remekül tudjuk majd szórakoztatni a közönséget a televíziók előtt.”

Vinales még március közepén szenvedett edzés közben balesetet, amely után a bokája és a háta megsérült, de vélhetően a szünet neki is segített abban, hogy jó formába kerüljön a szezon nyitófutamára.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: