Jegyek

Vinales: „Nagyon élveztem ezt a három napot”

MotoGP
Vinales: „Nagyon élveztem ezt a három napot”
2020.02.25. 16:34
Bár tudja, hogy vár még rájuk munka, mégis elégedetten értékelte a katari tesztet a Yamaha spanyolja, aki már alig várja a jövő hétvégi idénynyitót.
 
Lapigazgatót keresünk! Részletek ide kattintva. (x)

Maverick Vinales zárta a legjobb idővel a katari tesztet, s bár ez tavaly is igaz volt, fontos különbség, hogy ezúttal a hosszabb etapokon is rendkívül meggyőzően teljesített a spanyol: a vasárnap délutáni tízkörös kifutás alkalmával mutatott tempója még a hétfőn teljes versenyszimulációt teljesítő Fabio Quartararóénál is erősebb volt, ráadásul a Valentino Rossi által említett gumikopási problémák sem jelentkeztek nála. Massimo Meregalli, a Movistar Yamaha csapatmenedzsere is a versenytempót emelte ki Vinalesszel kapcsolatban, míg maga a motoros így értékelt a Crash.net hasábjain:
 
„Nagyon jól alakult számunkra az utolsó nap, mert nagyon elhasznált gumikkal dolgoztunk, főleg akkor, amikor nehezek voltak a körülmények. Igyekeztünk alkalmazkodni ahhoz, amikor nem a legjobbak a körülmények. Próbáltam a legjobbamat nyújtani a használt gumikon, mert olykor a versenyeken ez nehéz, ezért igyekeztem megérteni, mit kell tennem ilyen esetekben, amikor nem tökéletesek a körülmények a pályán.”
 
„Nagyon elégedett vagyok, remekül dolgozott a csapat. Hat nap tesztelés után jól érzem magam a motoron. Úgy érzem, rendben van a gép, nekünk pedig tovább kell dolgoznunk, mert szépen fejlődtünk, de ez még mindig nem elég. Hogy őszinte legyek, nagyon élveztem a motoron ezt az utolsó három napot. Hosszú lesz ez a hét, mert már alig várom a jövő pénteken, és még inkább, hogy vasárnap ott állhassak a rajtrácson!”


Fotó: Yamaha Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: