Jegyek

Yamaha: „Ha Lorenzo versenyezni akar, más gyártókkal kell...

MotoGP
Yamaha: „Ha Lorenzo versenyezni akar, más gyártókkal kell beszélnie”
2020.06.22. 17:56
A Yamaha csapatvezetője beszélt a spanyol szerepéről a Yamahánál, és elmondta, ha Lorenzo vissza szeretne térni a mezőnybe, ők nem tudnak neki MotoGP ülést biztosítani.
 
Az idei szezonra nem engedélyezték a szabadkártyás részvételt a MotoGP-ben, ezért biztossá vált, hogy Jorge Lorenzo nem indulhat versenyen a Yamahával. A hangvillások csapatvezetője, Lin Jarvis szerint Lorenzo azért szeretett volna pár versenyen részt venni idén, hogy megtudja, képes-e még felvenni a harcot a mezőny legjobbjaival. Jarvis szavait a Crash.Net idézi:

„Jorge szeretett volna tesztelni és versenyezni idén. De szerintem volt benne némi titkolt szándéka. Szerette volna megtudni, hogy érdekli-e még a versenyzés. Szerintem komolyan kíváncsi, hogy még elég gyors, magabiztos és versenyképes-e, valamint, hogy újra a régi kényelmet adja-e neki a Yamaha.”

Emellett a csapatvezető elmondta, hogy ha Lorenzo még is úgy döntene, hogy vissza szeretne térni, ők nem tudnának neki lehetőséget biztosítani, hiszen az összes hely elkelt már a Yamahánál: „Nálunk az összes MotoGP hely betelt, ugyan még Valentino eldönti, hogy a Sepang Circuit Yamaha csapatot választja vagy sem, és remélem, Franco Morbidelli is velük folytatja. De úgy tűnik, a Yamahánál nincs ülés Lorenzo számára. Ha versenyezni akar, mással kell beszélnie. Vannak gyártók, mint a Ducati, akiknek még nincs tisztázott versenyző felállásuk jövőre. Egyelőre csak egy versenyzővel kötöttek szerződést.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: