Jegyek

Zengő Motorsport: Csak mondom, hétvégén futam!

WTCR
Zengő Motorsport: Csak mondom, hétvégén futam!
2013.06.25. 12:19
Mégpedig egy sorsfordító portói. Norbi a pokol bugyraiból kapaszkodott fel a hatodik helyre. Kocsi-szan év eleji köhécselése, számolatlanul vette el a pontokat, de az utóbbi három futam már igazolta a választásunkat.
 
Jön a hétvége, melegszik az idő, ne feledjétek, a WTCC megérkezett utolsó európai színhelyére, Portóba. Ez egy legendás utcai pálya, már hallom is a szakértők kórusát, az időmérő lesz a kulcs. Igen, nem egy old school épített pálya, valóban. Makaó érzet leginkább.

Ha pilótákra bontjuk a motivációkat, akkor is érdekes képet kapunk. A mi szempontunkból egyébként megnyugtatót. Monteiro hazai pályán versenyez, jó hangosan mondja is, fogadkozik, ráadásul legutóbb itt dobogóra állt, de a Chevykkel ő sem tudott akkor mit kezdeni.

Rossz hírem van, ez most is így lesz. Bizonyítani akar végre, amúgy Norbi mögött lemaradva a pontversenyben, érthető, ha gyári versenyzőként kényelmetlenül érzi magát. Igen ám, de Tarquinivel ugyanez a helyzet. Az év eleji villantások után, gyászos szakasz kezdődött már Marrákesben az olasz számára. Ott a falon végezte, a Hungaroringen pedig Muller mészárolta le. Bár a második helye megvan, de ne szépítsük, az utóbbi három futamon a Honda történelemkönyvét egy magyar fiú és csapata írja. Nem lehet nem számolni Tarquinivel is, és akkor nagyon szerényen mondanám, hogy még ez a Norbi fiú is itt van.

Aztán Tiago, gondolom azt is felmérte, hogy Muller pontosan érzi, hogy ezzel a tavalyi Chevyvel simán behúzhatja a vébét, míg Chilton, Nykjaer, Nash és immáron Oriola számára is ideális villantós szezon lehet ez, amiből impozáns sajtóanyag készülhet, győzelmekkel, dobogókkal. És akkor még ott van Huff is. Nem tagadom, kell némi csoda, hogy a portugál lepofozzon mindenkit, de ha így is lesz, mi ott leszünk vagy előtte, vagy mögötte, az tuti.

Norbi is azt vallja, hogy az Európában eldobott pontokat, valahogy duplán kell megfizetni később, így valóban nagyon fontos, hogy megkapaszkodjunk az élmezőny határán az európai búcsún. Pontokat kell szerezni, a lehető legtöbbet. Drukkoljatok!

Juni György
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: