Jegyek

Zengő Motorsport: Ha nincs ló, vissza a pacihoz!

WTCR
Zengő Motorsport: Ha nincs ló, vissza a pacihoz!
2013.02.28. 09:46
Ez, a mai innovatív világban úgy hangzik, hogy ma, Cremona közelében egy Honda Civicet tesztelhet Michelisz. De csak a tavalyit, ami ősszel még maga volt a jövő.
 
A Honda gyári csapata csütörtökön bemutatkozik a nemzetközi sajtónak, Tarquini mester és Monteiro széles mosollyal vonják ki kardjaikat: reszkess WTCC! A helyszín Monza lett volna, teszttel összekötve, naná. Igen ám, de előbb Monzában a hókotróknak kellett volna egy 12 órás endurance futamot rendezni. A napokban még három fokban didergő pálya nem tudta biztosítani a feltételeket, így a szokatlanul zord körülmények Milánótól 80 kilométerre kényszerítették a bemutató részvevőit. A Zengő Motorsport a rendezvény kapcsán szintén kap lehetőséget a bemutatkozásra és a tesztelésre.

Monteiro tavalyi autója már a boxunkban van, de nagy csodát ne várjunk ezen a teszten. Istenem, ez a monzai teszt nagyon kellett volna. Ok, ez sem rossz, de nem összehasonlítható. Egy kis "pöcörő" pálya, referenciaidők nélkül, avagy száguldás a műszaki értelemben vett erdőben. Arra viszont jó, hogy az ülést, az indítást, startot, állításokat, komputert és az alapműveleteket lepróbáljuk. Ez az autó majdnem, az, de nem pont az. A 2013-as fejlesztés a nyitóhétvégén áll majd a rendelkezésünkre. Tudtuk, hogy szoros lesz, nem véletlenül hangsúlyozzuk, kelleni fog idő, mire belejövünk, de talán nem annyi, mint a BMW korszak elején. A mester január óta a Civicben alszik. Az Ő kilométereit nem lehet könnyen behozni, de ami ez idő alatt kiderült probléma, azt már a mi Hondánk nem fogja elkövetni. A Facebookon Norbi és mi is szinte live nyomjuk, és persze készül a videó is, amint megvan, megosztjuk.

Juni György
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: