Jegyek

Zengő Motorsport: Ne higgy a szemednek!

WTCR
Zengő Motorsport: Ne higgy a szemednek!
2014.06.21. 10:22
Olyan, mintha nem változott volna semmi tegnaphoz képest. Ott figyel az elképesztő három másodperces hátrányunk és a tizedik helyen utolsó hondásként zártunk az első szabadedzésen. Bennani volt megint a legjobb a Civicek között. Nem pont így van a realitás, de az utókornak most ez marad meg.
 
Norbi gyorskörébe hiba csúszott. Kegyetlenül nehéz a középső szektor, ráadásul küzdünk a felkeményedő szervóval is. Kopott gumikon alig jött elő a jelenség, de amint kapott egy kicsit frissebbeket (nem újat) azonnal indul a komisz móka. 220-nál a legfontosabb pillanatokban keményedik úgy fel, amire lehetetlen jól reagálni, miközben időre mész. A jelenség a többi hondást is sújtja, egyre többen susmogják, hogy ez idén így marad, tervezési hiba. Szuppcsi cica! Remek!

Norbit most kérdeztem, úgy érzi, hogy olyan 85%-ban van meg a pálya. Mosolygott és azt mondta, hogy itt tényleg nagyon fontos a három edzés. Van még egy fél órás menésünk 12:30-kor, amikor próbálgathatunk, utána azonban élesre fordul a játék, és ha tényleg a pörkölés a cél, akkor lassan neki kell vetkőzni, mert a végén még belőlünk lesz a galuska és még csak nem is pörkölt.

Hajtunk, küzdünk tovább, ez így nem maradhat!

Juni György
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: