Jegyek

A Honda 2014-ben is a Rea-Haslam párossal versenyez majd

Superbike
A Honda 2014-ben is a Rea-Haslam párossal versenyez majd
2013.10.01. 19:36
A Pata Honda ma hivatalosan is bejelentette, hogy a jövő évet illetően nem változtatnak versenyzőfelállásukon és 2014-ben is Jonathan Rea-től, valamint Leon Haslamtól várják majd a sikert.
 
Rea számára a következő szezon már zsinórban a hatodik év lesz a Pata Honda, vagy ha úgy tetszik a Ten Kate Honda színeiben. Habár az angol versenyző Nürburgringen eltörte a lábát, ami miatt a szezon hátralévő versenyeit kénytelen kihagyni, már most nagyon várja a 2014-es évadot, amellyel kapcsolatban elismerte, hogy bizony más csapattal is próbálkozhatott volna. „Egy igen fontos döntést hoztam, amin sokáig gondolkoztam, mivel más opcióim is voltak. Végül is azonban könnyen határoztam el magam, mivel megvan bennem a bizalom és a tisztelet a csapatom iránt. Hat éve vagyok már velük, akárcsak a Hondával, akikkel gyakorlatilag az egész eddigi karrieremet teljesítettem.”
 
„Tisztában vagyok vele, hogy a srácok mennyire keményen dolgoznak annak érdekében, hogy versenyképes legyen a Honda, akárcsak azzal, hogy megvan bennünk a potenciál ahhoz, hogy dobogós helyekért, futamgyőzelmekért és a világbajnoki címért harcoljunk. Ezek a dolgok motiválnak minket.” – magyarázta Rea. Nemkülönben boldogan és elégedetten nyilatkozott Leon Haslam is, aki csapattársához hasonlóan bízik benne, hogy a 2014-es előszezoni teszteket már egészségesen kezdheti meg. A 91-es rajtszámmal versenyző pilóta egyébként már most a suzukai nyolcórás címvédést tűzte ki magának célul, hiszen az angol motoros idén Michael van der Markkal és Takumi Takahashival karöltve megnyerte az igen embert próbáló viadalt.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: