Jegyek

A Honda a héten kezdi tesztelni az átdolgozott Civicet

WTCR
A Honda a héten kezdi tesztelni az átdolgozott Civicet
2013.01.14. 14:14
A JAS Motorsport ezen a héten kezdi meg az átépített Honda Civic tesztelését Valenciában. A 2012-es szezonban a csapat színeiben már az utolsó három versenyen rajthoz álló Tiago Monteiro mellett új társa, Gabriele Tarquini is vezetni fogja a gépet.
 
A teszt szerdán fog kezdődni, és előreláthatólag három vagy négy napig tart majd. A Honda és a motorok területén partner Mugen erre az alkalomra egy új változatát fejlesztette ki az erőforrásnak, amely elvileg erősebb lesz forgatónyomaték és visszajelzések tekintetében. A JAS Motorsport csapatfőnöke, Alessandro Mariani elmondta: elégedett a Hondával ápolt szoros kapcsolattal és az együttműködésben való nagymértékű részvételükkel, amely jelenleg a japán gyár elsőszámú motorsport-projektje – írja a TouringCarTimes.com.
 
A valenciai gyakorláson Tiago Monteiro és Gabriele Tarquini fog majd részt venni, de a Zengő Motorsport pilótájának, Wéber Gábornak a hivatalos facebook-oldala szerint a következő két alkalommal már Michelisz Norbert is jelen lesz a teszten.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: