Jegyek

A Honda árgus szemekkel figyelte Marquezt a hétvégén

Egyéb motorsport
A Honda árgus szemekkel figyelte Marquezt a hétvégén
2014.12.15. 17:34
Mint ismeretes, Marc Marquez remek győzelmet aratott a Superprestigio DTX elnevezésű barcelonai dirt track viadalon. Az élvezet mellett természetesen némi tétje is volt a dolognak, ezt bizonyítja az az üzenet is, amit Marquez kapott a verseny reggelén. Ebből kiderült, a Honda nem vette félvállról fiatal tehetsége szereplését.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

A „nagy H” különös figyelmet szentel Marc Marqueznek, ami a legutóbbi hétvégén is bizonyítást nyert. A HRC egy üzenet formájában buzdította az immár négyszeres világbajnokot, aki meg sem állt a Superprestigio-győzelemig. Marquez a motorsportok világában igen jól ismert versenyzőkkel mérte össze tudását dirt trackben a barcelonai Palau Sant Jordi stadionban. A győzelem hátterében komoly felkészülés állt: Marquez saját szerelőivel hajtott végre tesztet a dirt trackre épített Hondával – derül ki a Crash.net-en közölt nyilatkozatából.
Így ünnepelték Marquez győzelmét
 
„Természetesen évről évre javulni akarsz” – kezdte Marc. „Az egyik legnagyobb javulást a motor beállításaiban értük el. Tavaly kicsit játszottam a beállításokkal, és úgy éreztem, működik. Aztán megérkeztem ide, és láttam, hogy Brad (Baker, az előző Superprestigio győztese) másképp motorozik. Idén végrehajtottunk egy tesztet a csapatommal, ami olyan volt, mint egy MotoGP-teszt, nem mindegyikőjükkel, csak a spanyolokkal. Sok mindent kipróbáltunk, nagyobb sebességre kapcsoltunk és beállítottuk a motort. Köszönet a Team Martinak is, amiért elküldték nekem a Honda-blokkot. Ma reggel, amikor felkeltem, egy üzenetet találtam a Hondától: „Várjuk a versenyed. Figyelünk téged!” Azt hiszem muszáj volt 100%-ban koncentrálnom” – mondta Marquez.
 
Az esemény egyébiránt nagy népszerűségnek örvendett, hiszen 9000 ember izgulta végig az izgalmakat a helyszínen. Marquez természetesen ennek is nagyon örült. „Nagyon örülök, hogy idén sokkal többen indultunk. Több ember is jött el, a stadion közel megtelt. Azt hiszem, minden alkalom fontos, amikor növekszünk. Természetesen élveztük a pályán való mókázást. Nagyon ideges voltam a Szuperdöntő előtt, tudtam, hogy Jared (Mees, aktuális amerikai flat track bajnok). Ez a legfontosabb, és remélem, jövőre megismételhetjük a Superprestigiót.”  
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: