Jegyek

A Honda megkezdte a tesztelést Valenciában

WTCR
A Honda megkezdte a tesztelést Valenciában
2013.01.18. 09:18
Ahogy arról már mi is korábban beszámoltunk: a JAS Motorsport a héten megkezdte a pályán is a felkészülést a túraautó-világbajnokság 2013-as szezonjára. A Honda pilótái, Monteiro és Tarquini szerda óta Valenciában köröz, s a teszt még ma is folytatódik majd.
 
A Ricardo Tormóról elnevezett aszfaltcsíkon megkezdte a tesztelést a pályán is a Honda gyári csapata: szerda óta a 2009-es világbajnok Gabriele Tarquini, valamint az elmúlt év végén a csapat színeiben már három futamon rajthoz álló és ez alatt egy dobogót is szerző Tiago Monteiro terelgette az átalakított Civicet a spanyolországi pályán. Előbbi versenyzőnek ráadásul ez volt az első alkalma, hogy személyesen is megtapasztalhatta, milyen fejlődést értek el a kocsin. Az első nap 280 kilométert teljesítettek összesen, tegnap pedig 225-öt, minden technikai probléma nélkül, így joggal örülhetett Alessandro Mariani csapatfőnök is.
 
„A tavalyi autót teszteljük, amelyen számos újítás található, amit 2013-ra fejlesztettünk” – idézi az istálló vezetőjét a WTCC hivatalos honlapja. „A célunk, hogy jóváhagyjuk a legjobb megoldásokat, amiket az új szezonban használni fogunk, és folytassuk a kocsi technikai fejlesztését. Elégedettek vagyunk a teljesítménnyel és a pilóták visszajelzéseivel, még akkor is, ha képtelenség összehasonlítani a mostani időket azokkal, amiket a tavalyi versenyen futottak a WTCC-autók, mivel a pályát nemrég aszfaltozták újra.”
 
A Honda ma, azaz pénteken is folytatja 2013-as autójának tesztelését Valenciában.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: