Jegyek

A Honda újabb teszten van túl Vallelungában

WTCR
A Honda újabb teszten van túl Vallelungában
2012.09.07. 15:20
A Honda Racing Team JAS szerdán és csütörtökön újabb kétnapos tesztet bonyolított le Gabriele Tarquinivel a Civic volánjánál, hogy a japán fordulón történő bemutatkozásukon minden a legjobban működjön.
 
A csapatigazgató Alessandro Mariani így értékelte az eseményeket: „Az eső elmosta az első napunkat, de csütörtökön sok kört teljesítettünk és kipróbáltunk különböző beállítási megoldásokat. Nem a teljesítményt figyeltük elsősorban, de amikor Gabriele friss gumikat kapott, jó köridőkre is képes volt. Jelentősen javultunk a korábbi itteni tesztünk óta.”
 
A másfél hónap múlva sorra kerülő suzukai hétvége előtt nem ez volt az utolsó tesztje a csapatnak, a Civic hamarosan Portimaóban gurul újra pályára.
 
„Két fontos szempont van, mielőtt a kocsit Japánba szállítjuk: egyrészt a további technikai fejlesztések, másrészt pedig lehetőséget adni Tiago Monteirónak, hogy megszokja az autót a suzukai, sanghaji és makaói versenyekre. A portugál teszten az első nap Gabriele fog dolgozni a technikai lehetőségeken, míg Monteiro a második napon átveszi tőle a kormányt, hogy annyi kilométert teljesítsen, amennyi csak lehetséges” – magyarázta Mariani.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: