Jegyek

A Hondánál még nem kapták el a ritmust Monteiro szerint

WTCR
A Hondánál még nem kapták el a ritmust Monteiro szerint
2012.11.03. 12:55
A remek kezdés után csalódásként hat a Honda kínai rajtrácson elfoglalt 17. helye. Tiago Monteiro már korábban figyelmeztetett arra, hogy túl magasak az elvárások a WTCC-ben két hete bemutatkozó csapattal szemben, a mostani eredmény azonban szerinte nem formahanyatlásról árulkodik.
 
„Két jó köröm volt, és nincs is semmi, amire panaszkodhatnék. Egyszerűen még nem vagyunk csúcsformában”- értékelt a kvalifikáció után Monteiro az Eurosport adásában.
 
A portugál pilóta az élmezőnyhöz képest 1,2 másodperccel volt lemaradva, de a még továbbjutást érő 12. helytől csak két tizedmásodperc választotta el. Arra, hogy a Q2 hogyan jött össze nekik két hete, és miért maradtak le róla most, ő sem tudott különösebb magyarázattal szolgálni.
 
„Egyszerűen nem klappolt a dolog. Ez a pálya teljesen más. Mi azonban különböző típusú pályákat is meg akarunk ismerni, hogy feltérképezhessük az autónk erősségeit és gyengéit. Ezért is vagyunk itt”- emlékeztetett arra, hogy még mindig csak a tanulófázisban járnak.
 
„Az autóban nagy potenciál van. A karosszéria remek. Minél jobban meg kell ismernünk, és tovább kell fejlesztenünk. Arról szól a dolog, hogy minél jobban kihasználjuk a lehetőségeinket”- zárta Monteiro, akire két küzdelmes verseny vár Sanghajban. 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: