Jegyek

Ahol a MotoGP, a WTCC és a Dakar összeér – a Honda 2014-es...

WTCR
Ahol a MotoGP, a WTCC és a Dakar összeér – a Honda 2014-es évi konferenciáján találkoztak a sztárok
2014.02.13. 09:40
Múlt héten Tiago Monteiro, többek között WTCC-s csapattársa, Gabriele Tarquini, a Dakar-menő Helder Rodrigues, valamint a Repsol Honda két MotoGP-sztárpilótája, Marc Marquez és Dani Pedrosa társaságában a Honda szokásos nagyszabású év eleji összejövetelén vett részt, ami évről évre a versenyszezon megnyitását jelképezi a japán márka sportolói számára.
 
Legyen szó WTCC, MotoGP, GP2, Super GT vagy Formula Nippon pilótákról, aki a Honda gyári csapatában versenyez, akár két, akár négykeréken bármilyen világszintű versenysorozatban, annak ott a helye ezen a rendezvényen. Ők ugyanis mindannyian egy nagy családhoz, a Honda-családhoz tartoznak (ahogy tavaly óta a Zengő Motorsport és Michelisz Norbert is), és mindannyijuk szeme előtt egy cél lebeg: a legjobbnak lenne abban a bajnokságban, ahol elindulnak.

A gyári WTCC csapat portugál pilótája, Tiago Monteiro az egész előző hetet Japánban töltötte, ahol különböző szponzoreseményeken vett részt, és körbelátogatta a Honda gyárát és kereskedéseit. Majd a körút lezárásaként ő is csatlakozott a többi nagy sztárhoz, és Marquezékkel együtt élte át, mit jelent a Honda-család teljes értékű tagjának lenni.

„Ez egy nagyszerű alkalom volt arra, hogy találkozzak mindenkivel, aki a Hondának dolgozik. Ilyenkor az összes Honda-kereskedést és gyárat meglátogathatja az ember. De ami ennél is fontosabb, találkozhattunk a szurkolókkal, akik élnek-halnak a motorsportért” – mondta el saját hivatalos sajtóanyagában a korábban a Forma-1-et is megjárt pilóta, majd hozzátette:

„Nagyon kedvelem azt a közeget, ami a Honda családon belül uralkodik, és ezt az interakciót, ami az összes Honda-pilótát összehozza a különböző bajnokságokból. Ez számunkra a 2014-es év kezdőpontja, és mindannyian sikeresek akarunk lenni. Ez a hely annak a kollektív erőfeszítésnek és kivételes munkakörülményeknek az otthona, amelyből mindannyian profitálunk mi, hondások” – zárta mondandóját Monteiro, aki a napokban, Gabriele Tarquinival együtt Barcelonában teszteli a 2014-es Honda Civic WTCC-t. Neki ez lesz az első igazi tesztje az új szabályok szerint megépített autóval. 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: