Jegyek

Assen – Odendaal nyerte az első szabadedzést, Sebestyén...

Supersport
Assen – Odendaal nyerte az első szabadedzést, Sebestyén Peti 16.
2021.07.23. 13:14
A Supersport számára is lezajlott az első edzés.
 
Sebestyén Peti élesben is bemutatkozott új csapatával, az Evan Bros. Team-mel. Hazánk fia a 16. helyen zárta az első szabadedzést, bő két másodperccel lemaradva az első helyezettől – aki nem más, mint a csapattársa, a dél-afrikai Steven Odendaal. A szabadedzés igazából a két bajnokaspiráns, a már említett Odendaal és a Ten Kate Racing svájci versenyzője, az ezen hétvégére sárgába boruló Dominique Aegerter párharcáról szólt: ők végeztek az élen, Aegerter nyolc századra elmaradva a dél-afrikai riválisától.
 
 Sárgán virágzik a Ten Kate Racing

A harmadik helyezett kawasakis Philipp Öttl lemaradása már fél másodperc. Manuel Gonzales lett a negyedik, Jules Cluzel az ötödik. Az MV Agustás Niki Tuuli a második kanyarban nagyot esett, de szerencsére nem lett baja – ő a tizedik helyen zárt.
Sebestyén Peti bő egy tizeddel végzett a spanyol Marc Alcoba mögött – és jó három tizeddel a Wojcik Racing Team versenyzője, a Christopher Bergmann-t helyettesítő Sheridan Morais előtt. Üde színfolt a 18-ként végző szabadkártyás finn Eemeli Lahti, aki egy Suzuki GSX-R 600-assal versenyez.

Assen – első Supersport szabadedzés végeredménye:
 

Fotó: World Superbike Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: