Jegyek

Az LCR Honda megtartaná Crutchlow-t

MotoGP
Az LCR Honda megtartaná Crutchlow-t
2015.08.17. 14:42
Cal Crutchlow-val mindenképpen szerződést hosszabbítana Lucio Cecchinello, Jack Millerrel viszont csak akkor, ha elegendő szponzori pénz gyűlik össze egy második motor indításához 2016-ban.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Cal Crutchlow LCR Hondája a Castrol színeiben pompázott a Michelin hétfői MotoGP tesztjén Brnóban. A bizonytalan jövőkép hozzájárulhat ahhoz, hogy Crutchlow maga is Castrol-egyenruhában álljon rajthoz hazai versenyén, a két hét múlva megrendezésre kerülő silverstone-i futamon.
 
A crash.net-nek nyilatkozó csapatfőnök, Lucio Cecchinello így reagált a felvetésre: „Ez egy új mintázat, de most csak egy reklámot forgatunk a Castrol számára, ezért nem történt semmilyen bejelentés. Most még köt minket a jelenlegi szponzori szerződés, de hamarosan tárgyalni fogunk velük a folytatásról. A döntést a mostani hét végén vagy a jövő hét elején hozzuk meg.”
Egyes felvetések szerint az LCR Hondának vissza kéne térnie az egyversenyzős felálláshoz 2016-ban, Cecchinello ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy jelenleg az az elsődleges céljuk, hogy meghosszabbítsák Crutchlow szerződését. Csak ezután fog kiderülni, hogy tudnak-e ülést biztosítani Jack Miller számára is.
 
„Gyakorlatiasak próbálunk lenni, egyes dolgok elsőbbséget élveznek. Szeretnénk szerződést hosszabbítani Callal egy vagy több évre, mert jó vele dolgozni, nagy potenciál van benne. Csak ha ennek az ügynek a végére pontot teszünk, tudunk foglalkozni a második versenyzőnkkel. Igazság szerint most a lehetséges szponzorok válaszára várunk. Realistának kell maradnunk, egyelőre úgy néz ki, hogy egy motorra lesz keretünk jövőre.”
 
Jack Millernek ettől még nem kell aggódnia. Az ausztrált közvetlenül a Hondához köti a szerződése, így könnyen kiköthet egy másik csapatnál, ha az LCR nem tud számára ülést biztosítani.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: