Jegyek

Bautista jövője felől még semmi sem biztos

MotoGP
Bautista jövője felől még semmi sem biztos
2014.07.17. 11:12
A Gresini Honda versenyzője, Alvaro Bautista teljesítménye nem igazán mondható stabilnak ebben a szezonban, és mivel szerződése év végén lejár csapatával, több pletyka is felröppent, miszerint a spanyol versenyző a WSBK-ra is lehetőségként tekint. Maga Bautista ezt egyértelműen kizárta.
 
2006 125-ös világbajnoka, Alvaro Bautista jelenleg a világbajnokság tizedik helyén áll királykategóriában. Legjobb eredményét idén Le Mans-ban érte el, ahol harmadikként intették le. A vasárnapi Német Nagydíj után elárulta, most elsősorban idei formáján szeretne javítani. Jövője szempontjából még semmi sem biztos, de feltett szándéka a MotoGP-ben maradni. A vasárnapi nyilatkozatot a crash.net hírportál közölte.

„Beszélünk néhány csapattal, de ebben a pillanatban semmi sem tiszta, szóval csak beszélgetünk és egy jövő évi ajánlatra várunk” – kezdte Bautista. „Jelenleg arra fókuszálok, hogy javítsam a motorral kapcsolatos érzéseimet idén. Most van három hét pihenőnk, és figyelni fogunk. A MotoGP-ben akarok maradni, mivel ez a világ legjobb kategóriája” – mondta.
 
A gyári versenyzők közül egyelőre csak Marquez, Pedrosa, Rossi és Pol Espargaro rendelkeznek biztos szerződéssel 2015-re. Bautista csapattársa, a jelenleg Open kategóriában versenyző Scott Redding is azok között van, akik Alvaro jelenlegi helyére pályáznak. Sachsenringen a kilencedik helyen végzett a spanyol, Természetesen a versenyről is elmondta véleményét. A hivatalos verseny utáni nyilatkozatát ebben a cikkben közöltük. Vajon Bautistának lesz helye a MotoGP-ben jövőre?
 
Kedves olvasóink!
A P1race.hu szerkesztősége folyamatosan szeretné minél jobban kiszolgálni közönségét, igazodni olvasói igényeihez, emiatt a közeljövőben változások várhatók az oldal tematikáját illetően.
Ezért arra kérünk mindenkit, hogy ossza meg velünk e-mailben az oldallal – akár annak tematikájával, akár megjelenésével – kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, hogyan tudnánk még jobbá tenni oldalunkat. A véleményeket az info@p1race.hu címre várjuk. Igyekszünk minden ésszerű ötletet figyelembe venni, s egyúttal köszönjük az építő jellegű kritikákat! További jó böngészést kívánunk oldalunkon! (x)
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: