Jegyek

Crutchlow: „Megfizettünk a lassabb körökért”

MotoGP
Crutchlow: „Megfizettünk a lassabb körökért”
2015.10.18. 14:15
Az LCR Honda angol versenyzője a hetedik helyen zárta a vasárnapi Ausztrál Nagydíjat, nagyszerű versenyzéssel, szép csatát vívott Dani Pedrosával és Maverick Vinales-szel. Csapattársa hazai nagydíján újra a legjobb openesként végzett, és az összetettben is lecspített egy pontot a 15. helyre révén.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Az ötödik helyről rajtolva reménykedett benne a brit, hogy dobogóra állhat a 2012-es versenyhez hasonlóan, ám ez nem sikerült neki. Ettől függetlenül remek versenyt futott, 10 másodpercen belül végzett a győztes Marc Marquez-hez képest. Ezzel az eredménnyel megerősítette nyolcadik helyét a bajnokságban.
 
„Természetesen a mai hetedik hely nem az az eredmény, amit akartam, de nem végeztünk túl messzire a vezető csoporttól – végeztem itt már dobogón és akkor kilenc másodpercre voltam”– kezdte nyilatkozatát csapata hivatalos oldalán Crutchlow. „Volt néhány meleg pillanatom a hátsó gumik miatt az utolsó tíz körben, küzdöttünk pedig igyekeztem annyira lágyan motorozni, ahogy csak tudtam. Viszont a tempóm nagyon egyenletes volt végig a futamon, amivel boldogok vagyunk, csak néhány körben nem volt elég gyors, amiért viszont megfizettünk a végén. De a csapatom jó munkát végzett, örülök, hogy tisztes eredményt értem el, most már Malajziára kell figyelnünk” – zárta gondolatsorát az angol.

Csapattársa, a hazai pályán szereplő Jack Miller jó hétvégét futott, az ötödik sorból indulva legjobb open kategóriásként a 15. helyet szerezte meg, ezzel egy pontot zsebelt be az összetett értékelésben. „Nagyon boldog vagyok a mai eredménnyel, nagyszerű ismét a legjobb openesnek lenni. Keményen dolgoztunk a hétvégén, hittem benne, hogy ez lehet az egyik legjobb hétvégénk” – kezdte értékelését a fiatal ausztrál. „Mindent beleadtunk, sokat dolgoztunk a motoron és azt hiszem találtunk valami fontosat, habár várnunk kell vele Malajziáig, hogy biztosak lehessünk benne. Nagyon várom már, hogy odamenjünk most, sokat teszteltünk ott, szóval remek lesz látni, hogy mennyire lesznek hasonlóak a köridőink a szezon elejéhez képest” – utalt a következő hétvégén esedékes Maláj Nagydíjra a motoros.

Fotó: LCR Honda
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: