Jegyek

Curtchlow a Hondánál?

MotoGP
Curtchlow a Hondánál?
2014.08.02. 13:11
Az idei átigazolási szezon talán még titokzatosabb, mint amilyen általában szokott lenni. Ebben a találgatásokkal teli időszakban az egyik legnagyobb főszereplő a Ducati, azon belül is Cal Crutchlow. Bár a brit a World Ducati Weeken már bejelentette maradását, most újabb pletykák röppentek fel vele kapcsolatban.
 
Az európai médiában az utóbbi egy-két napban egy igen érdekes pletyka kezdett el keringeni Cal Crutchlow-ról. A 28 éves versenyző esetleges átigazolása már régóta téma a MotoGP-ben, hiszen gyakorlatilag az ő távozása egyenes utat jelent a feltörekvő olasz fiatal, Andrea Iannone számára a Ducati Teamhez. Az idei World Ducati Weeket többek között ezért is nagyon várták sokan, hiszen sejthető volt, hogy azon az eseményen jelentik be a gyári csapat jövő évi felállását. Két héttel ezelőtt ez meg is történt, akkor azt közölték a nagyérdeművel, hogy megmarad jelenlegi felállásuk.

Ezzel az vált a legvalószínűbbé, hogy Iannone harmadikként lesz gyári támogatású Ducati versenyző. Erről sokat sejtetőn a gyári is csak annyit kommunikált, hogy nem zárkóznak el semmitől. Így már szinte borítékolhattuk ezt a felállást, egészen az elmúlt két napig. Ekkor először a német szakportál, a speedweek.com írt arról, hogy Crutchlow előtt a HRC egy kapuja is kinyílt. Tudni vélik ugyanis, hogy a japán gyár nem hajlandó tovább támogatni az LCR Hondánál versenyző Stefan Bradlt. A pletykák szerint Lucio Cecchinello csapata pedig szívesen fogadná a brit pilótát.
 
Erre Crutchlow 1+1 éves szerződése egyébként továbbra is lehetőséget ad, mivel ezen a megállapodáson nem változtattak a felek. A témában érintett a fiatal ausztrál, Jack Miller is, hiszen őt is szóba hozták már az LCR-rel. Az a szerződés azonban még koránt sem mondható biztosnak, ezt mutatja az is, hogy Miller neve már Gresini Racinggel kapcsolatban is felmerült. És hogy hova menne Stefan Bradl? Úgy tudjuk, hogy a Forward Racingnél találhat ülést Aleix Espargaro helyén, aki a Suzukinál kaphatna főszerepet. Mindenesetre a játszma még tart, a hivatalos bejelentések még váratnak magukra, de hogy még lesznek meglepetések, az szinte garantált.  
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: