Jegyek

Dani Pedrosa: Visszamegyünk Indianapolisba

MotoGP
Dani Pedrosa: Visszamegyünk Indianapolisba
2014.08.05. 13:31
Ezen a hétvégén vége a lazsálásnak, folytatódik a kemény munka a MotoGP versenyzői számára. Négy héttel a sachsenringi viadal után most Indianapolis a célállomás. Ahogyan azt a Repsol Honda versenyzőitől megszoktuk, egy-egy blogbejegyzéssel jelentkeztek a megmérettetés előtt. Alábbi cikkünkben Dani Pedrosa írását találjátok.
 
A Repsol Honda csapatának versenyzői blog formájában folyamatosan tartják a kapcsolatot rajongóikkal, ezzel kicsivel személyesebb hangvételben is közölni tudják gondolataikat, várakozásaikat. Dani Pedrosa korábban megígérte, hogy az indianapolisi verseny előtt jelentkezik, ez a mai napon meg is történt.
 
Helló! Ideje visszaülni a motorokra végre.
 
Milyen nyaratok van? Különösen örülök annak, hogy ti a következő két versenyt pihenve élvezhetitek, és mindent követhettek, ami péntektől történik. Sokan elárultátok nekem, hová is mentek nyaralni, és hogy emlékeztek rám, és az első dolog, hogy kerestek egy helyet, ahol megnézhetitek a versenyeket.
 
A vakáció megadta a lehetőséget, hogy kipihenjük a szünet előtti néhány hetet, amik intenzívek voltak, de nem sokáig pihentünk. Mint tudjátok, imádjuk, amit csinálunk, mondhatni kicsit függők vagyunk. Szóval hamarosan visszamegyünk dolgozni és edzeni.
 
Különösen figyelembe véve, hogy Augusztusban nagyon sűrű időbeosztás áll előttünk. Visszatértünk, keményen visszatértünk. Indianapolis és Csehország két héten belül, szünet nélkül.
 
Ha megnézitek a versenynaptárat, néhány folyamatos nagydíjunk lesz, szinte szünet nélkül köztük, szóval nagyon intenzív lesz, és minden el fog repülni. Mielőtt észbe kapnánk, a bajnokság célegyenesében leszünk.
 
Ezért tudtuk, hogy fontos ezt a pontot top formában elérni. Összegezve a vakáció nem volt hosszú így, mert elég hamar újra edzenünk kellett, mindazonáltal elég volt ahhoz, hogy feltöltsük az akkumulátorainkat.
 
Hamarosan meglátjuk, Indianapolis mit tartogat számunkra. A pálya megváltozott, nem nagyon, de pont a fontos helyeken. Azt is meg kell várnunk, hogy megnézzük, milyen az aszfalt. Mindig gondok voltak a tapadással, különösen nagy melegben. Most, az új aszfalton nagyon óvatosnak kell majd lennünk az első napon.
 
És természetesen a másik ismeretlen az időjárás. Ez az Egyesült Államok, és lehet nagyon meleg, de hideg is, mint 2008-ban, amikor majdnem meg kellett állítani a versenyt egy hurrikán miatt.
 
Apropó, hagyok nektek két fotót, amiket ti tettetek közzé Twitteren a napokban. Ezek olyan gesztusok, amik minden nap ösztönöznek, hogy őrülten dolgozz tovább. Ti vagytok a legjobbak!


Nagy ölelés,
Dani"
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: