Jegyek

Egyik Honda sem tudta befejezni a második futamot! (videó)

WTCR
Egyik Honda sem tudta befejezni a második futamot! (videó)
2013.04.07. 20:01
Sakk matt! Teljes megsemmisülés. A futamot a 18 éves Pepe Oriola nyerte. Ügyes!
 
Az első döbbenet a második futamon az volt, amikor Rob Huff megismételte a monzai mutatványát és kitörte saját kerekét egy óvatlan koccanásban.Norbi a végéről jött, a féktárcsadarab berepülése okozta károkat azonnal orvosolni kellett. Vagyis kikértük a parc fermé időt és nekiláttunk.

Moteiro még az első futamon lebambította a Civicet, a betonfal szigorúan lerendezte a kerékvetőn megugró autót. Így, a második futamon Tarquini kezében volt a Honda lobogó. A nyolcadik helyen harcolt, amikor a kilencedik körben, szintén egy rázókövön szállt el, és a mellette rakkoló MacDowallt is elsodorva, a betonban kötött ki. Na, ott volt volt vége a futamnak!

OK, volt még néhány izgalmas kör a safety car mögött, de a maradék egyetlen egy éles kört nem nevezném versenynek. Ekkor már pontszerző helyen autózott Michelisz, a Honda utolsó harcosaként. Lehet, hogy a két gyári versenyző autója meghibásodott, eltört valami és ezért nem tudták irányítani, de lehet, hogy csak egyszerűen hibáztak. Norbi ebben jobb volt, de az ő pechszériája, keverve az autó műszaki állapotával, komolyan mondom, életveszély. Mert, hogy a következő kép az volt a törött Tarquini-féle Civic után, ahogy Norbi is leparkol kissé füstölögve a boxban. Nincsenek szavak, nem kell mondanom semmit. Mondják ők inkább:

Juni György
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: