Jegyek

Eső hátráltatta Stoner tesztjének első napját

MotoGP
Eső hátráltatta Stoner tesztjének első napját
2013.08.06. 12:06
Casey Stoner ma kilenc hónapos kihagyást követően újra motorra ült: Motegiben körözött a kétnapos HRC-teszt első felvonásán. A tavaly visszavonult pilóta azonban nem sok időt tölthetett a pályán, ugyanis nem sokkal a gyakorlás kezdetét követően megérkezett az eső.
 
Casey Stoner a tavalyi valenciai szezonzáró óta nem ült MotoGP-motoron. 2007 és 2011 királykategóriás világbajnoka a keddi napot az RC213V 2013-as specifikációjával való újra megismerkedésnek szentelte volna Motegiben, mielőtt folytatták volna a 2014-es prototípus fejlesztését, az időjárás azonban közbeszólt: az ausztrál motoros mindössze néhány kört tudott megtenni egykori csapata színeiben. Stoner azonban így is boldog volt, hogy újra motorra ülhetett:

„Jó volt visszaülni a motorra, még ha csak pár kör erejéig is!” – idézi szavait a motogp.com. „Csak egy etapot sikerült teljesítenünk, mielőtt megérkezett az eső, ami egy kicsit csalódást keltő volt. Nagyon jó volt teljesíteni ezt az első etapot; kilenc hónapja nem ültem ilyen motoron, és némi időt fog igénybe venni, mire mindenhez újra hozzászokom. A motort és a pályát jónak éreztem, s remélem, holnap kicsit jobbat tudunk tesztelni némi száraz aszfalton töltött idővel és több teljesített körrel.”
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: