Jegyek

Gyutai Adriánnal beszélgettünk

Egyéb motorsport
Gyutai Adriánnal beszélgettünk
2015.03.22. 15:52
A Tomracing Motorsport Team sajtótájékoztatója után lehetőségünk volt egy nagyon jó beszélgetésre a csapat minden egyes tagjával. A versenyzők és szakemberek készséggel válaszoltak minden egyes kérdésre, a szórásból természetesen nem maradhatott ki az alakulat tehetséges motorosa, Gyutai Adrián sem.
 
Paks büszkesége, Gyutai Adrián idén egy szinttel feljebb lép. A 24 éves versenyző nem titkolt álma, hogy egy napon elindulhasson valamelyik világbajnokságon, az ehhez vezető útra lép ebben az esztendőben. Adrián az egyik legerősebb nemzeti szintű sorozatban, az olasz bajnokságban indul majd a National Trophy 600 kategóriában. Nem ismeretlen a CIV ezen géposztálya a motoros számára, hiszen tavaly már letette ott névjegyét. Októberben ugyanis élete első ilyen viadalán magabiztosan szerezte meg első pontjait Mugellóban.

Idén ettől is több a cél. A Tomracingnél komolyan vették a felkészülést. Nem csak Adrián fizikai felkészülése volt nagyon kemény, hanem a technikai személyzet is komoly feladatot kapott. A motoros idén szintén egy Honda CBR600RR nyergében vág neki a kihívásoknak, ami azonban nagyban különbözik majd az előzőtől. Elmondása szerint ugyan nem használták ki teljesen a szabályrendszer adta lehetőségeket, versenygépe azonban sokkal fejlettebb lett elődjénél. Ami a nyers erőt illeti: a motor valahol a tavalyi CBR és a Supersport világbajnokságon láthatóak között van félúton teljesítmény tekintetében.

Ehhez elengedhetetlen volt például a hengerfej (égéstér) módosítása, de ezen kívül természetesen műszaki nyalánkságok sokasága megtalálható a motorban. Adrián és a csapat tehát mindent beleadott annak érdekében, hogy 2015 csak a sikerekről szóljon. Az az elszántság, amit rajtuk láttunk, valamint az eddig elvégzett munka minden bizonnyal nagyban segíti majd őket ebben. Mi egy igazán szerethető, keményen dolgozó alakulatot látunk bennük, reméljük, sikerül elérni céljaikat! Sok sikert kívánunk a Tomracing Motorsport Teamnek!
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: