Jegyek

Hayden Misanóban szeretne visszatérni

MotoGP
Hayden Misanóban szeretne visszatérni
2014.08.21. 16:31
Nicky Hayden a minap egy videó üzenetet hagyott hivatalos Facebook oldalán, melyből kiderül, hogy nagyon sajnálja, hogy Silverstone-t is ki kell hagynia, de reméli, Misanóban már ott lehet a versenypályán. Az üzenetet a motogp.com írásban is közzétette, így azokhoz a rajongókhoz is eljutott az üzenet, akik nem regisztráltak a közösségi oldalon.
 
Nicky Hayden sérült csuklóját még a nyári pihenő alatt műtötték meg hazájában. Az már akkor is biztos volt, hogy Indianapolist és Brnót kihagyja 2006 világbajnoka. A napokban viszont kiderült, hogy Silverstone-ban sem állhat rajthoz, ezzel az őt helyettesítő Leon Camier álma válhat valóra, miszerint hazai közönsége előtt versenyezhet a királykategóriában. Hogy rajongói ne legyenek túl szkeptikusak felépülése kapcsán, Hayden egy videóban elmondta, hogy bár még nincs tökéletes állapotban, az orvosa bíztató véleménnyel volt csuklójáról. Várhatóan Misanóban, vagy Aragonban térhet vissza csapatához.  Az alábbiakban a motogp.com által közzétett szöveg magyar fordítása következik.

„Ezen a héten meglátogattam az orvosomat. Megvizsgálta a csuklómat, és megnézte hogyan mozog, különösen az ízület, hogy meglássa, hogyan néz ki minden belülről. Eléggé örülök annak, amit mondott. Nem vagyok még 100%-os, és legalább még egy versenyt ki fogok hagyni, aminek nem örülök, mert imádom Silverstone-t. Amikor először odamentem, beleszerettem a helybe. Még egy leggyorsabb köröm és volt ott néhány éve (2011Ö, és a Ducati egyik otthona volt minden alkalommal… De úgy néz ki, egészségesen kapok majd zöld utat a visszatéréshez és egy kis mókázásra Misanóban, vagy Aragonban.”
 
„Időközben, meg akarom köszönni támogatóimnak az összes támogatást. Idy-ben sok emberrel kerülhettem kapcsolatba és még a brnói hétvége alatt is sok ember tweetelt nekem képeket a felszerelésemmel és áruimmal, klassz dolog volt látni, hogy mindenki mögöttem áll, még akkor is, ha nem voltam a pályán! Várom már, hogy mihamarabb visszatérjek. Még egyszer, köszönöm srácok, különösen a csapatomnak, mindenkinek a Drive M7 Asparnál és a Hondánál. Nem sokára találkozunk, és remélhetőleg hamarosan visszatérünk a pályára! Adios!”

 
Az eredeti videót itt találjátok.   
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: