Jegyek

Hivatalos: Marquez visszatér Portimaóban

MotoGP
Hivatalos: Marquez visszatér Portimaóban
2021.04.10. 10:20
A Repsol Honda ma reggel kiadott sajtóközleménye szerint Marc Marquez számára engedélyezték orvosai a visszatérést, így a spanyol versenyző ott lehet a jövő hétvégi portimaói nagydíjon.
 
A HRC gyári MotoGP alakulatának sajtóközleményén túl Marc Marquez a hivatalos twitter oldalán is örömét fejezeti azzal kapcsolatban, hogy orvosai zöld utat adtak számára a visszatérés kapcsán, így ott lesz Portimaóban. Bár a nem hivatalos előzetes információk szerint arra lehetett számítani, hogy csak hétfőn derül ki, hogy Marquez indulhat-e Portugáliában, azonban a jelek szerint ennél hamarabb sort kerítettek a vizsgálatokra. Régóta vártak erre a nyolcszoros világbajnok rajongói, hiszen a repsol hondás már Katarban is szeretett volna elindulni, azonban a szezonnyitót megelőző orvosi vizsgálatokat követően még nem engedélyezték neki azt, hogy MotoGP versenyhétvégén üljön motorra. Marquez gyakorlatilag tavaly július óta nem ment MotoGP géppel, igaz az idei szezont megelőzően Catalunyában és Portimaóban (talán nem véletlen, hogy már akkor pont itt tesztelt és esetleg tudtak valamit előre) is körözött egy MotoGP replikával (RC213V-S), ami gyakorlatilag egy utcára készült MotoGP produkciós motor.
Marc Marquez tehát jövő pénteken nem csupán ott lesz, de részt is vesz majd a Portugál nagydíj első szabadedzésén, ezzel együtt pedig az egész versenyhétvégén.
 
Fotó: Marc Marquez twitter
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: