Jegyek

Hivatalos: Miller a CWM LCR Hondánál 2015-ben

MotoGP
Hivatalos: Miller a CWM LCR Hondánál 2015-ben
2014.09.18. 11:00
Újabb nagy rejtély oldódott meg a versenyzőpiacon tegnap délután. Lucio Cecchinello csapata ugyanis hivatalosan bejelentette, 2015-ben a jelenleg Moto3-as világbajnoki címért küzdő Jack Miller csatlakozik hozzájuk, így először vághatnak neki két versenyzővel a királykategória küzdelmeinek.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Rengeteg érv és ellenérv is elhangzott már azzal kapcsolatban, vajon jót tesz-e a 19 éves Jack Millernek, ha a középső géposztályt átugorva, egyből a MotoGP-ben indulna 2015-en. Úgy tűnik, jövőre kiderül, melyik tábornak volt igaza, hiszen a CWM LCR Honda a tegnapi nap folyamán bejelentette, 2015-ben csatlakozik hozzájuk az ifjú tehetség. A Moto3 éllovasa a Honda RC213V-RS versenygépét kapja majd meg, azaz a továbbfejlesztett Open motort. Így Lucio Cecchinello alakulata először indít két versenyzőt a királykategóriában, Cal Crutchlow személyében lesz egy tapasztalt brit, Miller személyében pedig egy fiatal ausztrál fenegyerek a garázsban, ami elég izgalmas párosnak ígérkezik. Miller és a csapatfőnök a motogp.com-nak nyilatkoztak.
A MotoGP gép teljesítményétől valóban azt érezheti majd, hogy szárnyakat kapott
 
„Nagyon örülök, hogy fellépek a MotoGP-be, különösen, hogy a HRC oldalán teszem ezt majd meg. Ez egy valóra vált álom. Szerintem minden versenyző a világbajnokság legmagasabb szintjén akar versenyezni Hondával. Egész biztos, hogy nagy az ugrás a Moto3-ból a MotoGP-be, de meggyőződésem, hogy készek vagyunk rá, lépésről lépésre, minden nap tanulva nagyszerű munkát végezhetünk. Ez egy fantasztikus lehetőség, és már nagyon várom, hogy elkezdjem a karrierem új szakaszát a HRC-vel, akiknek szeretnék köszönetet mondani a CWM LCR Honda Teammel együtt. Nagyon várom, hogy velük dolgozzam! Időközben ugyanúgy összpontosítok a Moto3 világbajnokságra. El kell majd kerülnöm minden őrültséget, hogy a címért harcolhassak” – fogalmazott Jack Miller.
 
Lucio így beszélt a bejelentést követően: „Minden kétséget kizáróan ez egy nagyon izgalmas projekt és teljesen új kihívás számunkra. Igazán hisszük, hogy Jack a jövőben meghatározó alakja lesz a királykategóriának, a tagadhatatlan tehetsége, motivációja és vezetése miatt. A Hondával közösen  a legjobbunkat adjuk majd, hogy hagyjuk feltalálnia önmagát lépésről lépésre a MotoGP-ben. Biztosan időre lesz szüksége Jacknek, hogy megtanulja, hogyan menjen egy 1000 köbcentiméteres géppel, de nem kell kapkodnia, a következő év csak tanulószezon lesz számára az új géposztályban. A Hondának hosszútávú tervei vannak vele, és biztosak vagyunk bene, hogy nyomás nélkül Jack képes lesz megmutatni a tehetségét a MotoGP-ben.”
 
Egy ausztrál már debütált Cecchinellónál a királykategóriában, annak tudjuk, mi lett a folytatása. Kíváncsian várjuk, vajon Jack Miller hogyan küzdi majd le az előtte álló akadályokat.   
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: