Jegyek

Honda: „Így volt igazságos"

WTCR
Honda: „Így volt igazságos"
2012.08.30. 17:23
A Honda Europe motorsport-menedzsere, William de Braekeleer egy minapi nyilatkozatában elárulta, igazából egy percig nem volt kérdés a Honda számára, hogy a JAS Motorsportot bízzák meg az új WTCC-s gyári Honda Civic megépítésével, hiszen az olasz csapat a nehéz időkben is hű maradt a japán márkához, amit a Hondánál sohasem fognak elfelejteni nekik.
 
„Azt kell mondanom, hogy nagyon örülünk, hogy a JAS-szal dolgozhatunk együtt ezen a WTCC-s projekten, mert ők igazán hűséges partnereinknek bizonyultak az évek során”- idézi a touringcartimes.com De Braekeleer nyilatkozatát. „Ők még akkor is pénzt invesztáltak ebbe, és töretlenül hittek a Honda motorsport jövőjében, amikor be kellett rekesztenünk a hivatalos támogatásunkat és programunkat.”

„Például az Accordot teljesen a saját erőforrásaikból építették meg, anélkül, hogy a Honda bármilyen anyagi támogatást adott volna ehhez, és az az autó később gyönyörű eredményeket ért el a versenypályán”-
utalt vissza a holland a 2005-ös és a 2006-os esztendőre, amikor a JAS Motorsport három saját építésű Honda Accordot indított a WTCC-ben.   

„Azt hiszem, ezek után egyszerűen úgy volt igazságos, hogy a gyári programunkba is velük közösen vágjunk bele. Reméljük, az eredmények minket igazolnak majd, és jövőre egy sikeres Civicet láthatunk a WTCC-ben”- mondta el végül a Honda Europe motorsport-menedzsere.

A JAS Motorsport 1998 óta megszakítás nélkül a Honda hivatalos partnere a túraautó-versenyzésben, emellett idén többek között az IRC-ben (Intercontinental Rally Challenge) is érdekeltek.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: