Jegyek

Íme, az első kép a 2014-es Honda Civicről!

WTCR
Íme, az első kép a 2014-es Honda Civicről!
2013.12.03. 08:41
A Honda a mai napon nyilvánosságra hozta az első képet az új kocsijukról, amellyel 2014-ben harcba szállnak majd a túraautó-világbajnokságon. Összesen négy Civic lesz majd a mezőnyben, amelyből egyet jövőre is Michelisz Norbert fog terelgetni.
 
Miközben a Citroën már több pályateszten is túl van, természetesen a Hondánál sem lazsáltak, amelynek kedd reggel meglett az első látható eredménye, a gyár ugyanis végre közölt egy képet a 2014-es autójukról. Az új Civicen már látszanak a jövőre bevezetésre kerülő új szabályok következményei, így például a nagyobb kerekek és a szélesebb hátsó légterelő, s ha ehhez még hozzávesszük, hogy a motorerő is növekedni fog, az új Hondával a márkának nyilvánvalóan az idén megszerzett gyártói cím megvédése a célja, valamint az, hogy az őket terelgető versenyzők harcban legyenek az egyéni összetett elsőségért.
 
Jövőre az idei hárommal szemben már négy Hondával találkozhatunk a mezőnyben: kettőt továbbra is a gyári csapat, a JAS Motorsport fog használni Gabriele Tarquinivel és Tiago Monteiróval a pilótafülkében, míg a két privát Civic közül az egyik ezúttal is a Zengő Motorsport és Michelisz Norbert birtokában lesz, a másik volánja mögött pedig a Proteam színeiben induló, marokkói Mehdi Bennanit láthatjuk majd.
 
Íme, még egyszer az első kép a 2014-es Honda Civicről, nagyítható változatban:
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: