Jegyek

Kettős Honda-siker Marrakeshben, Michelisz Norbi a 2.!

WTCR
Kettős Honda-siker Marrakeshben, Michelisz Norbi a 2.!
2017.04.09. 19:40
Tiago Monteiro rajt-cél győzelmet szerzett a marrakeshi hétvége fő versenyén, mögötte egy kiváló rajtnak köszönhetően Michelisz Norbit intették le másodiknak! Nagy Dani a 14. lett, a Zengő Motorsport másik pilótája, Aurélien Panis kiesett.
 
Szeretnél élőben szurkolni a kedvenc motorversenyződnek az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjon? Akkor van egy ajánlatunk számodra: az előző évekhez hasonlóan idén is megvásárolhatod a belépőjegyedet a jegyshopunkon keresztül a MotoGP brnói futamára! (x)

 
A fő futam rajtját Guerrieri és Nagy Dani a bokszutcából, Rob Huff pedig a mezőny végéről várhatta, miután a Münnich Motorsport vétett a Parc Fermé szabályok ellen. A rajtnál Monteiro megőrizte első helyét, Norbi pedig megelőzte Girolamit! Rob Huff feljött 10.-nek, majd Girolami kezdett felzárkózni az élen álló hét hondára. Az ötödik körben Huff nagy nehezen legyűrte Michigamit, majd Aurélien Panis állt ki a versenyből, miután az új Honda felfüggesztése nem bírta ki a marrakeshi kerékvetőket.
Ezúttal Panis esett ki a Zengős fiúk közül

A francia újonc autóját csak a sportbírók segítségével lehetett odébb tenni, így akárcsak az első futamon, a pályára hajtott a biztonsági autó. A verseny felénél Monteiro magabiztosan vezetett, mögötte Michelisz, Girolami, Bennani, Catsburg, Björk volt a sorrend. Nagy Dani a 13. volt ekkor. Az élen semmi változás nem történt, egyedül Rob Huff próbálta meg letolni a pályáról Tom Coronelt.

Unalmasan pörögtek a körök, egyedül Rob Huff panaszkodott rádión Coronel védekezése miatt. Végül a sorrend már nem változott, Monteiro rajt-cél győzelmet szerzett, Michelisz pedig szorosan követte őt a második helyen! Girolami egy harmadik hellyel mutatkozott be a Volvóval, míg a top6-ba Bennani, Catsburg, és Bjork fért be. Nagy Daninak vélhetően egy sérült autóval kellett végig evickélnie a versenyben, ami most a 14. helyre volt elég.
Az összettben is Monteiro vezet, 7 ponttal megelőzve a második helyen álló Michelisz Norbit.
Michelisz kiválóan rajtolt

Folytatás három hét múlva Monzában!

A Főverseny végeredménye:Fotók: WTCC Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: