Jegyek

Monteiro: A teszten való jó szereplés nem csaphat át...

WTCR
Monteiro: A teszten való jó szereplés nem csaphat át eufóriába
2012.11.02. 19:48
Remekül kezdett Sanghajban a Honda gyári csapata, hiszen Tiago Monteiro a pénteki félórás teszten a negyedik helyen zárt. A portugál pilóta szerint ez azonban megtévesztő, és biztos benne, hogy nem lettek egy csapásra máris élcsapat.
 
Monteiro a kínai versenyhétvége rövidke tesztjén ideiglenesen az élen is állt, a leintéskor azonban hárman is megelőzték. A második versenyhétvégéjére készülő Hondától ez is remek teljesítmény, de még mielőtt eufória lengné körbe a csapatot, a portugál pilóta mindenkit nyugalomra intett.
 
„A karosszérián, a motoron és a fékeken dolgoztunk a teszten. Az eredmény másodlagos volt. Továbbra is az autó feltérképezésével és kielemzésével kell foglalkoznunk, ez az elsődleges”- idézte a Motorsport-Total.com Monteirót.
 
„A suzukai top10-es eredményünk után nagyok az elvárások velünk szemben, de ezt Sanghajban nehéz lenne megismételnünk”- folytatta visszafogottan az egykori Forma1-es pilóta.
 
A teszt eredménye különben sem tükrözi a reális erősorrendet. „Sokan még nem voltak kint a pályán friss gumikkal, mi viszont már azokat használtuk. Ezért azzal számolunk, hogy az élmezőny tagjai még javulni fognak.”
 
„Jót teszteltünk, de továbbra is a munkára kell összpontosítanunk, és nem szabad eufórikus állapotba kerülnünk”- figyelmeztetett a Honda gyári pilótája, aki hangsúlyozta, hogy a hátralévő versenyeken minél több információt kell begyűjteniük az autóról, ezzel is elősegítve az első teljes szezonjukra való felkészülést.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: