Jegyek

Monteiro: „Az autónk alkalmas rá, hogy odaérjünk a mezőny...

WTCR
Monteiro: „Az autónk alkalmas rá, hogy odaérjünk a mezőny elejébe”
2013.04.24. 12:49
A Honda gyári WTCC csapat portugál pilótája, Tiago Monteiro számára rendkívül rosszul alakult az előző versenyhétvége, hiszen a marrakechi utcai pályán az első futamon a betonfalnak csapta a Civicet, ami miatt a második futamra már ki sem tudott állni. A korábban az F1-et is megjárt versenyző ezen a hétvégén a Slovakiaringen javítana.
 
„Ez egy nagyon érdekes pálya, ami izgalmas versenyeket tesz lehetővé” – mondta el a Slovakiaringről Monteiro saját hivatalos futamelőzetesében. „Ez egy nagyon komplett pálya, hosszú egyenesekkel, kanyarokkal és számos irányváltással. A vonalvezetése nagy motorerőt és egy nagyon hatékony vázat követel meg.”

Monteiro tavaly a SEAT-tal egészen jól teljesített a WTCC első szlovákiai versenyhétvégéjén, hiszen a szombati időmérőn – melyet Michelisz Norbert nyert meg a BMW-vel – a top6-ba kvalifikálta magát. Most, a gyári Honda pilótájaként is legalább ilyen jó szereplést vár magától. „Kíváncsian várom, hogy kiderüljön, hol állunk a többiekhez képest. A szezon első versenyét Monzában, egy extrém gyors pályán rendezték, míg Marrakech egy utcai pálya, szintén egyedi vonásokkal. Ezen a hétvégén viszont már egy szokványosabb versenypályával találjuk magunkat szembe” – fogalmazott a portugál, aki hétvégi elvárásait illetően nem bocsátkozott konkrétumokba.

„Első körben csak az időmérőre koncentrálunk. Aztán a futamokon szeretnék két jó eredményt elérni, és biztos vagyok benne, hogy az autónk alkalmas rá, hogy odaérjünk a mezőny elejébe” – tette hozzá végül Monteiro.    
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: