Jegyek

Monteiro: „Előbb meg kell oldanunk a problémáinkat, utána...

WTCR
Monteiro: „Előbb meg kell oldanunk a problémáinkat, utána beszélhetünk csak konkrét eredményekről”
2013.08.01. 05:09
A JAS Motorsport pilótája, Tiago Monteiro számára igen frusztrálóan alakult az év eddig eltelt része. Ő is sokat hibázott, és bizony a gyári Honda Civic is több alkalommal mondta fel alatta a szolgálatot néhány kisebb gyerekbetegség folytán. A portugál szerint most az a legfontosabb, hogy ezeket a problémákat a helyükre tegyék, minden másról csak utána van értelme beszélni.
 
„A fő teendőnk most az, hogy mindent megtegyünk a jelenlegi problémáink orvoslása érdekében, melyek legutóbb jelentkeztek az autó viselkedésében. Amíg ez be nem következett, addig nincs értelme konkrét eredményekről beszélnünk. A Honda Civic hétvégéről hétvégére bizonyítja versenyképes voltát, ugyanakkor van néhány probléma a megbízhatóságával, és ezen változtatnunk kell” – fogalmazott Monteiro saját hivatalos argentínai futamelőzetesében.

A WTCC mezőnye ezen a hétvégén először gördül pályára argentin földön, így az Autódromo Termas de Río Hondo versenypálya az összes WTCC-pilóta számára fekete folt egyelőre. A hajdani F1-es pilóta is csak a sötétben tapogatódzik, de a pálya nyomvonalát elnézve azért van némi sejtése arról, mire számítson ezen a hétvégén.

„Úgy látom, hogy ez egy nagyon gyors pálya, ami nem ideális nekünk. Másrészről viszont a sok kanyar kedvezhet a csomagunknak. Ez a kettőség egy jó egyensúlyt eredményez a pályán, és remélem, sikerül megfelelően kamatoztatnunk az erősségeinket, hogy versenyképesek legyünk a futamokon” – mondta el végül Monteiro.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: