Jegyek

Monteiro: „Ez csak egy teszt volt”

WTCR
Monteiro: „Ez csak egy teszt volt”
2012.11.15. 09:59
A 2012-es szezonzáró makaói WTCC-hétvége csütörtöki, kurtán-furcsán véget érő, félórásra tervezett, ám végül egy baleset miatt megrövidített tesztjét Tiago Monteiro zárta az élen a gyári Hondával, aminek ugyan nagyon örült, de nem kívánta túlértékelni a jelentőségét, mivel tudja jól, hogy ez még csak az első tét nélküli gyakorlás volt a hétvége során.
 
A csütörtöki tesztről szóló részletes beszámolónkat ITT olvashatjátok.

„Ez csak egy teszt volt, amit ráadásul idő előtt megszakítottak, és nem is mindenki használt új gumikat”- foglalta össze tömören Monteiro, hogy miért nem fog elszállni magától csütörtöki első helye láttán. A visszafogott örömre persze van oka. „Rendben van, persze boldog vagyok, de tudom, hogy még rengeteg munka vár ránk. Rengeteg tapasztalatom van Makaóról a múltból, de ezzel az autóval minden másnak tűnik. Úgyhogy hozzá kell még szoknom ehhez, és alkalmazkodnom kell mindenhez. Ma elvégeztük azt a munkát, amit terveztünk, és holnap is ugyanígy szeretnénk tovább folytatni"- idézi a WTCC hivatalos oldala a portugált.

Monteirót a motorsport-total.com is megszólaltatta, nekik már a pénteki időmérőn várható esős időjárás kapcsán fejtette ki véleményét. „Makaóban száraz pályán is nagyon könnyű hibázni, hiszen mindenhol rendkívül közel vannak a falak, de esőben aztán ez hatványozottan igaz. Nekünk ráadásul még nehezebb lenne a helyzetünk eső esetén, mint a többieknek, mert eddig semmilyen tapasztaltunk nincs a Civicről esőben. A korábbi tesztjeink során reggelente ugyan még előfordult, hogy volt egy kis nedvesség a pályán, de teljesen vizes körülmények között eddig még nem vezettem az autót”- árulta el Monteiro, aki nyilván nem feltétlenül ezen a hétvégén szeretné bepótolni ezt a „hiányosságot”.  
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: