Jegyek

Monteiro szerint a Hungaroringen még jobb lehet a Honda,...

WTCR
Monteiro szerint a Hungaroringen még jobb lehet a Honda, mint a Slovakiaringen volt
2013.04.30. 17:29
Mondja ezt az után, hogy a Honda az elmúlt hétvégén tarolt Szlovákiában, és Gabriele Tarquini, Tiago Monteiro és Michelisz Norbert révén mind az időmérőn, mind az első futamon megszerezte erőből az 1.-2.-3. helyet. Monteiro állítja, az volt a jó, és ezen a hétvégén következik a még jobb a Honda szempontjából! Ebben bíznak a magyar szurkolók, és Michelisz Norbi is.
 
„Soha nem gondoltuk volna, hogy az időmérőn és az első futamon is az első három helyen végzünk a három Hondával” – mondta el csapata szlovákiai remeklése kapcsán Monteiro, akit a TouringCarTimes.com idézett. „Ez egy fantasztikus eredmény az egész csapat számára, és szeretnék köszönetet mondani mindenegyes csapattagnak a sok-sok fáradozásért, és azért a kiváló munkáért, amit végeztek.”

A korábban az F1-ben is bizonyító portugál ezután az első futam részleteibe is belement. „Az első futamon minden arról szólt, hogy ne pusztítsuk el a gumikat… Láttam, hogy nem fogom tudni megelőzni Gabrielét, viszont háromszor is állóra fékeztem a kerekeimet, ezért inkább kicsit visszább vettem a tempót. Persze közben arra is figyeltem azért, hogy Norbi ne tudjon megelőzni, de ez volt az egyedüli célom, ennél egy arasznyival sem akartam jobban nyomni neki, mivel tavaly három autó is defektet kapott itt, és én tartottam egy hasonló forgatókönyvtől” – árulta el Monteiro.

Majd olyat mondott, ami igazi zene lehet minden magyar szurkoló és Michelisz Norbi-rajongó számára. „Őszintén szólva, arra számítunk, hogy Magyarországon még jobb lesz a csomagunk, mint Szlovákiában volt. Mielőtt a Slovakiaringre érkeztünk volna, azt gondoltuk, a Hungaroring jobban feküdhet majd nekünk. Szóval, ha ez volt a jó, akkor most Magyarországon elvileg valami még jobb vár ránk!” – mondta el végül Norbi márkatársa.

Ha ez igaz, akkor plusz 30 kiló ide vagy oda, nagyon kellemes hétvége elé nézhet Norbi és a magyar szurkolók.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: