Jegyek

Nem változott a gyári Hondák festése: a Castrol maradt a...

WTCR
Nem változott a gyári Hondák festése: a Castrol maradt a névadó szponzor
2014.03.04. 11:15
A túraautó-világbajnokságon induló Honda gyári alakulata, a JAS Motorsport ma nyilvánosságra hozta az első hivatalos fotókat 2014-es festésükről, amelyből az is kiderül, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlóan a Castrol lesz a névadó szponzora a Gabriele Tarquinivel és Tiago Monteiróval felálló csapatnak.
 
A Castrol tehát második évét kezdi meg a WTCC-ben a gyári Honda csapat elsőszámú támogatójaként, amelyet nagy örömmel konstatált a vállalat: „Örömmel tölt el minket, hogy folytathatjuk az együttműködésünket a Hondával az első sikeres WTCC-s évünk után Gabriele Tarquinivel és Tiago Monteiróval” – idézi Donald Smith szavait a TouringCarTimes.com szakportál. „Számunkra nagyon különleges, hogy két ilyen gazdag és sikeres versenyzési múlttal rendelkező márka fog össze. Az új külső elképesztően fantasztikusan néz ki, miután a Castrolban és a Hondában közösek a piros és a fehér színek” – mondta a Castrol szponzorálási részlegének menedzsere. A piros és a fehér mellett a zöld tölt még be domináns szerepet, hasonlóan 2013-hoz, hiszen ez a szín is megtalálható a Castrol emblémájában.

Az első fotókat a régi-új külsőről ma tette közzé a csapat, hiszen a múlt heti teszten, amelyen a Citroënnel közösen vett részt a csapat, még álcafestésben körözött a TC1-es Civic. S ha már szóba került a franciaországi gyakorlás, azzal kapcsolatban így nyilatkozott Tiago Monteiro: „Kihasználtuk a száraz és nedves körülményeket is arra, hogy a lehető legtöbbet lehessünk a pályán. Egyúttal az új gumikon is dolgoztunk, miután egyeztettünk a gumibeszállítóval, a Yokohamával. Számos különböző szituációt megvizsgáltunk, hogy minden egyes nappal egyre felkészültebbé váljunk. Úgy hagytuk el a Paul Ricard pályát, hogy elégedettek vagyunk a munkánkkal, noha még mindig van dolgunk bőven” – fogalmazott a portugál pilóta. A festés tehát ugyanaz, mint 2013-ban, már csak az a kérdés, hogy sikerességben is le tudja-e másolni vagy esetleg felül tudja-e múlni a japán márka a tavalyi évet.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: